Donald posle trijumfa na Brdu: "Nisam zadovoljan, ali sam presrećan"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.03.2017.
17:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald priznao je da nakon trijumfa na Banovom Brdu na dva različita načina sagledava ono što je ekipa uradila.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Lider na tabeli domaćeg šampionata i aktuelni prvak Crvena zvezda upisao je trijumf nad Čukaričkim u okviru 27. kola Superlige čime je zaokružen ciklus teških mečeva u prvenstvu.

Crveno-beli su bili prinuđeni da se bore za tri boda iako su tokom meča dva puta vodili, pa nema sumnje da je u tome još veća draž izvojevane pobede.

"Utakmica protiv Čukaričkog je bila zaista jedna od najinteresantnijih ove sezone. Obe ekipe su bile silno motivisane, zato i jeste bilo sedam golova za 90 minuta" kazao je Zvezdin vezista Mičel Donald.

Zvezda je na Banovom brdu stigla do dva gola prednosti za 16 minuta igre, a u nastavku je imala još jedno vođstvo koje je ispustila.

"Mi jesmo pravili greške, kod 2:0 je delovalo kao da je utakmica rešena, ali Čukarički je pokazao da je dobra ekipa. Najvažnije je da smo mi na kraju pobedili" dodaje Donald.

Holandski internacionalac priznaje da način na koji je utakmica dobijena nije najbolji mogući ali da svedoči o mentalnoj snazi ekipe.

"Kao profesionalac, nisam zadovoljan ovom pobedom, niko ne voli da primi gol, ali kao igrač sam presrećan. Imali smo više sreće, bilo je mnogo golova i lepih poteza, a to je ono zbog čega se fudbal igra" istakao je vezista crveno-belih.

Narednu prvenstvenu utakmicu Zvezda igra posle reprezentativne pauze, ali će pre duela sa subotičkim Spartakom na "Marakani" ugostiti Spartak iz Moskve.

"Za nas je velika čast da odmerimo snage sa prvoplasiranom ekipom Rusije. Ne sumnjam da će podrška biti izvanredna, stadion ispunjen do poslednjeg mesta i da će nam 'Delije' i ovog puta biti vetar u leđa" zaključio je Donald.

Prijateljska utakmica između Crvene zvezde i Spartaka zakazana je za 25. mart.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke