Donald: "Imam dobar osećaj"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.07.2016.
20:02
Izvor: Sportske.net

Zvezdin vezista je pun samopouzdanja pred revanš meč sa Ludogorecom, ali je istakao da pre svega ekipa mora da se usredsredi na Metalac.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mičel Donald ima dobar predosećaj pred odlučujuću utakmicu sa Ludogorecom o kojoj se već sada priča, iako je na programu za 6 dana.

"Mnoge stvari su nam bile poznate i pre meča, jer smo već jednom igrali sa njima prijateljski susret. Mislim da smo odigrali dobar meč, ali i da možemo odigrati bolje, jer smo napravili neke greške. Videli ste i razliku u igri tokom prvog i drugog poluvremena. Ali, imam dobar osećaj nakon jučerašnje utakmice. Sada je neophodno da se odmorimo i dobro pripremimo za revanš. Utakmica na Marakani sigurno neče biti laka, ali svi imamo dobar oseća."

Pričao je za zvanični sajt Crvene zvezde i da fudbaleri Ludogoreca nisu baš zadovoljni nakon prvog meča, kao i da Zvezda ima bolji rezultat u ovom trenutku.

"Naravno, pred kamerama će uvek govoriti kako su puni samopouzdanja. Ali, siguran sam da nisu srećni nakon prve utakmice. Videćemo šta će se desiti na Marakani, ali bićemo spremni. Moramo taktički odigrati dobro protiv njih, oni su veoma brzi i imaju dosta iskustva u ovakvim utakmicama jer su igrali grupe evropskih takmičenja. Poznaju se, dugo igraju zajedno. Ali, ja bih se fokusirao na ono što mi umemo i možemo."

Nikako se ne sme zaboraviti ni utakmica koja dolazi između ove dve sa Ludogorecom, protiv Metalca.

"Ne smemo zaboraviti prvenstvo. Protiv Metalca će biti jako teška utakmica. Moramo pobediti, jer u prvoj utakmici Superlige nismo igrali najbolje. Moramo da ispravimo taj kiks. Maksimalno se koncentrišemo na utakmicu u petak, ali, naravno, jednim okom posmatramo i utorak", istakao je Mičel Donald.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke