Domžale besplatno vodi navijače na revanš sa Čukom

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.07.2015.
23:00
Izvor: Sportske.net

Nogometni klub Domžale obavestio je navijače da će naredne nedelje biti organizovan besplatan prevoz do Beograda na revanš susret kvalifikacija za Ligu Evrope sa Čukaričkim.

nkdomzale.si
nkdomzale.si

Povezane vesti

Za mnoge ljubitelje fudbala u Srbiji odlazak u Beograd na utakmicu Crvene zvezde ili Partizana predstavlja misaonu imenicu ali takvih problema nemaju u Sloveniji.

Na zvaničnom sajtu NK Domžale navijači su pozvani da se jave kako bi potpuno besplatno otputovali u Beograd na revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koju taj klub igra protiv Čukaričkog.

"U revanš susretu sa Čukaričkim naš tim će juriti prednost jednog gola zbog čega nam je potrebna vaša podrška baš kao i na prvoj utakmici. Zbog toga ćemo organizovati besplatan prevoz do Beograda za sve zainteresovane navijače" navodi se na sajtu NK Domžale.

Slovenački prvoligaš pozvao je navijače da se jave i da iskoriste priliku za "jednodnevni izlet" u Beograd tokom kojeg će imati priliku da obiđu znamenitosti prestonice Srbije a da nakon toga uživo isprate duel sa Čukaričkim.

Vazdušnom linijom udaljenost između Domžala i Beograda iznosi 481 kilometar, dok je autoputem potrebno prevaliti 539 kilometara od ovog slovenačkog grada do srpske prestonice.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Čukaričkog i Domžala zakazana je za 9. jul sa početkom od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Tošo
Monday, 06.07.2015
07:14

Moje navijače? Oni nemaju organizovane navijače grupe. Ali ako mislite na voditelje igrača, obda OK.

avatar
Marko Mare Lazic
Monday, 06.07.2015
01:26