Dokle će Partizanova igra da zavisi od Saše Ilića?

Autor: Beta Beta
nedelja 20.03.2016.
22:27
Izvor: Beta

Posle pobede crno-belih na Banovom brdu, i ova tema je pokrenuta na konferenciji za medije, imajući u vidu da je ekipa Partizana zaigrala i bolje i efikasnije posle ulaska 38-godišnjeg kapitena.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je večeras da je zadovoljan igrom svojih fudbalera u utakmici protiv Čukaričkog, ali da ima stvari koje bi trebalo korigovati u narednim utakmicama.

"Mislim da je utakmica opravdala očekivanja. Bila je dinamična, puna preokreta... Loše smo je otvorili, primili gol, ali smo odlično odreagovali, zaigrali dobro i stvorili dobre prilike, koje nismo realizovali, jer je njihov golman sjajno reagovao.

Mislim da smo mogli s povoljnijim rezultatom da odemo na odmor. Drugi deo smo otvorili golom, vratili se na pravi način u meč i mislim da je na kraju krajeva zaslužena pobeda. Zadovoljan sam igrom svakog pojedinca",
rekao je Tomić novinarima posle meča.

Partizan je kao gost na Banovom brdu posle preokreta pobedio Čukarički sa 2:1, u 27. kolu srpskog prvenstva.

On je rekao da je poražavajuće za Partizan što je cilj tima drugo mesto u Super ligi, ali je dodao da mora da se pomiri s realnošću.

"Ne želim da razmišljam o tabeli, već o svakoj sledećoj utakmici u kojoj želim da ponovimo dobre stvari iz prethodne i da korigujemo sve loše... Vide se pomaci u kvalitetu naše igre. Forma nam je na višem nivou", kazao je Tomić.

On je pohvalio ambijent na Banovom brdu, ali je dodao da je "nedostajao veći auditorijum".

Na pitanje novinara da li je dobro za srpski fudbal što je Partizan tek ulaskom Saše Ilića dobio na kvalitetu, Tomić je rekao da kapiten crno-belih i sa 38 godina može da igra na vrhunskom nivou.

"On i sa 38 godina može dosta da pruži. Sve utakmice igra na visokom nivou.

Jako je važno što se ostali saigrači kada je on u igri osećaju sigurnije i bolje prave prostor, jer znaju da će on naći način da ih uposli.

Zadovoljstvo mi je što je Ilić u fizičkom stanju i ambiciji kao na početku karijere... A da li je dobro za srpski fudbal, to ne mogu sada da odgovorim",
zaključio je Tomić.

Partizan je izbio na drugo mesto na tabeli sa 45 bodova, 29 manje od Crvene zvezde, koja ima utakmicu manje.

Treći je Borac sa 44, ispred Radničkog sa 42 i Čukaričkog sa 41 bodom.

Čukarički će sledeće nedelje gostovati u Lučanima ekipi Mladosti u zaostaloj utakmici 26. kola Super lige Srbije, dok je Partizan slobodan usled reprezentativne pauze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
odjava
Monday, 21.03.2016
22:39

Ima li neko neke informacije iz oml skole , jel ima neko dobar . cujem da ima medju omladincima 98 . 99.. ima nekoliko spiceva o cemu se radi za KOGA ih cuvaju i za KAD

avatar
odjava
Monday, 21.03.2016
22:35

pa zar nema neko drugi. dokle vise . svaka cast , hvala ali daj malo nekog drugog iz oml skole ili dovedite platite nekog

avatar
magister
Monday, 21.03.2016
12:56

Revolt je prestrog, ali se slažem da se moraju postaviti drugačiji kriteriumi i standardi u našem fudbalu, ako mislimo da ikad opet igramo ozbiljan i kvalitetan fudbal. Partizan popravlja igru, ali igrači moraju da nauče da igraju svaku(!) utakmicu kao u transu i sa 100% koncentracije. To treba da im bude navika i uobičajeno. Tako se postane veliki igrač i klub. I, ne znam da li je to praksa, ali ako nije mora da se uvede, posle svake utakmice zajedničko gledanje, ceo tim, i analiza, a onda ispravljanje grešaka i vežba na treningu. Posebno pojedinačno vežbanje i stalno popravljanje i napredovanje. Za svakog, i za Saleta. Dok napreduješ - konkurentan si, kad prestaneš... Odlazeći. Sale, po meni, napreduje.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
18:07

Revolt jednako Vuk 23 sa Partizan.net-a, ali mozda i jesmo prestrogi:-D

avatar
magister
Monday, 21.03.2016
12:44

Da dodam za Ser Stenlija Metjusa: rođen 1915, debitovao 1932, otišao u penziju 1965 - 33 godine igračke karijere!

avatar
magister
Monday, 21.03.2016
12:37

Ser Stenli Metjus, legendarno krilo Stouka i Blekpula, odigrao je prvu utakmicu sa 17 i igao do 50. Igrao je i u Beogradu za veterane na JNA, gledao sam. Svako treba da radi dok ima šta da pruži. Kad Sale ne bude za prvih 11 ili 16, to će biti znak. I tu nema ničeg lošeg za fudbal, naprotiv. Da vidimo da u gladijatorskoj eri neko može da izdrži i do 40, pa možda i više. Sale je uvek igrao na taj potez i to može možda još dugo. Kao kritičar, mogu da kažem da je sjajan na 25 od gola i bliže, da mu je uvek bio problem nedovoljne jednostavnosti na svojoj polovini i oko centra.

avatar
EDO
Monday, 21.03.2016
01:01

Dajte bre cemu ovakav naslov?!?..prvo poluvreme je bilo skoro jednako kao i drugo sto se tice igre Partizana..a logicno da ce Sasa Ilic odigrati bolje od danas katastrofalnog Kosovica...

avatar
El Diablo
Monday, 21.03.2016
00:49

Jel se vraca Gogua za naredni mec?

avatar
El Diablo
Monday, 21.03.2016
00:49

Dok ne angazujemo novu,i mladju klasicnu desetku!Da je doveden onaj Soumah mislim da ne bismo ovoliko zavisili od Saleta.Jedna ozbiljnija desetka i bicemo opet pravi.Moj pik je Stojan Vranjes. :) Zna li neko da li i gde igra sad on?

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
18:06

Kakav bre Vranjes, nije on za nas, i ove ce vec 30 godina da napuni. Igra u varsavskoj Legiji.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
00:45

Objavite mi ono! Nije moj komentar, ali kao i da jeste jer se potpuno slazem sa Vukom 23!

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
00:45

Да се јавим после дуже времена.nСве у свему није било лоше,односно средња класа њива лиге.nШаранов солидан,али волео бих на лето појачање у виду првог голмана.nШтопери исто солидни али очекујеш да увек киксну,нисам баш сигуран у њих.Надам се да са Гогуом и Балажицем можемо да решимо задњу линију а кажу и да је млади Миленковић баш талентован.nБандаловски коректан и поред аутогола,у нападу може али нема са ким.Са још једним беком појачањем то је ок(не знам шта ће бити са Вулићевићем).nБогосавац сјајан,одушевљава ме и у нападу и у одбрани.Ту имамо и Субића који може бити добра резерва.nЈевтовић добар,изненађује,свака част.Може бити користан са Евертоном који ми је низак.nБрашанац ништа нарочито.Вероватно ће на лето ићи а немам ни неко поверење у Косовића који такође ништа нарочито,ту нам је потребно јако појачање барем једно.nИлић мајстор ко мајстор али године су то.Појачање на плеју обавезно.nБожинов муљо,муљо и умуљо.Сигурно да као и сваком нападачу треба потпуно поверење тренера и минути.Појачање на центарфору обавезно.nВлаховић таленат али дете које полако треба да стасава.nНа крилима.Михајловић јако,јако добар.Ради добар посао и ако треба тек да напредује.Ален Стевановић изгубљен у времену и простору.Појачање на крилу обавезно.nИ барем још једна резерва,као и на плеју,по могућству млад играч.nnСведени смо на ниви цигана или испод њиховог нивоа.nСад се види колико су њих судије гурале годинама јер су били далеко испод нас.А сад их судије гурају максимално.nМи од судија немамо помоћ па се види какав квалитет имамо.nnШта нам управа спрема видећемо?nnАли са 3 јака обавезна појачања,на плеју,крилу и центарфору ово би могло на нешто да заличи.nА наравно поготово са још појачања.Као што рекох голманом,десним беком,двојицом испред задњег везног и резервним плејом и крилом и то квалитетним играчима могли би да се нечем надамо.nnСвака част Томићу и момцима на победи.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Monday, 21.03.2016
04:58

Nikad nam necete biti ni blizu,manje titula,pobeda,kupova,nikad nas nivo,sudije vas guraju nevidjeno ali i to vam je dzabe

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
18:04

Vi imate manje titula, a pobeda u Derbijima biste trebali da imate deset manje nego sto ih sad imate, a i to je previse:-) Jedino vas nikad necemo stici u Kupovima, svaka cast za to.

avatar
azor ahai again
Monday, 21.03.2016
09:41

Popravi ocene ukinice ti roditelji kompjuter brate rodjeni

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
00:26

Povratak kralja je hteo nesto da kaze, a vi opet sprovodite aparthejd:-P

avatar
azor ahai again
Monday, 21.03.2016
09:40

Mislis Odlazam Kralja?

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Monday, 21.03.2016
19:10

mhm manje,ne znam u cemu samo,mozda u bocanju

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
18:03

Odlazam Hahaha

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 20.03.2016
23:44

Ovo i treba da bude njegova uloga, ali neophodno je da ne postoji vise potreba za njegovim spasilackim misijama, tu minutazu treba svesti na najmanju mogucu meru iako ima najvise znanja od svih!