Dokle će Drulović da čeka na promociju?

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.06.2014.
11:07
Izvor: Sportske.net

Iako je tokom američke turneje predsednik FSS Tomislav Karadžić najavio da će pitanje selektora i definitivno biti rešeno ''najkasnije do polovine juna'', još uvek nema zvanične potvrde da je Drulović dobio puno poverenje.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Iako postoje uveravanja da je pitanje selektora rešeno i da će Ljubinko Drulović predvoditi ''Orlove'' u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, njemu zvanično još uvek nije skinuta ''etiketa vršioca dužnosti''.

Očekivalo se da će se to dogoditi juče, tokom sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, ali pitanje selektora se jednostavno nije našlo na nevnom redu.

Doduše, zaključeno je da je naš nacionalni tim opravdao očekivanja tokom turneje u Americi, na kojoj su igrali protiv Jamajke (2-1), Paname (1-1) i Brazila (0-1), ali ništa više od toga.

Jednostavno, vremena za čekanje i nekakvo ''taktiziranje'' odavno više nema, naši reprezentativci zaslužuju da od čelnika FSS konačno, jasno i glasno čuju ko će ih predvoditi u kvalifikacijama, a ne da se i dalje okleva da tom definitivnom odlukom.

Ovako, stiče se utisak kao da i dalje postoji neka rezerva kad je u pitanju Ljubinko Drulović...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke