Dok Zvezdi ide dobro, njemu ne smeta sporedna uloga

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.04.2017.
20:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler aktuelnog šampiona Srbije Andrija Luković nada se da će u nastupajućem periodu dobiti nešto veću minutažu, ali i pored manjka nastupa ne želi da se žali na svoj status.

Beta/Branislav Božić/ Ds
Beta/Branislav Božić/ Ds

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde u sredu očekuje duel sa lučanskom Mladosti u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, a trener Miodrag Božović mogao bi da iskoristi priliku da na teren pošalje igrače koji imaju nešto manju minutažu.

Jedan od onih koji se nadaju da će u narednom periodu dobiti priliku za dokazivanje jeste i vezista Andija Luković koji je poslednji meč u crveno-belom dresu odigrao upravo protiv Mladosti u prvenstvu.

"Prva utakmica protiv Mladosti bila mi je ove sezone na Marakani kada smo remizirali rezultatom 2:2. Ranije nisam imao prilike da igram protiv njih, bili su u drugoj ligi kada sam nastupao za Rad" kazao je Luković.

Prethodni međusobni susret koji su Crvena zvezda i Mladost odigrali na "Marakani" završen je nerešenim rezultatom.

"Siguran sam da će duel u sredu biti uzbudljiv i da će svi koji dođu na 'Marakanu' uživati u atraktivnom i lepom fudbalu" kaže Andrija Luković.

U tekućoj sezoni Andrija Luković je upisao pet nastupa u prvenstvu i dva u Kupu Srbije.

"Sada nam je raspored veoma gust, igramo u ritmu sreda pa subota i pretpostavljam da će više igrača koji nisu ostvarili veću minutažu dobiti šansu. Na šefu je da odluči ko će igrati, ja treniram maksimalno, dajem sto posto sebe kao da ću igrati svaku utakmicu. Dokle god Zvezdi ide dobro ne žalim se" poručuje bivši fudbaler PSV-a.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i lučanske Mladosti igra se u sredu, 5. aprila, sa početkom od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bafana
Tuesday, 04.04.2017
03:28

I Zvezda i Partizan imaju toliko igrača da nekada zaboraviš da igraju idalje za njih ..a oba trenera vrte po 15,16 igrača ..zavisi ko ima jačeg menadžera .

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 03.04.2017
22:06

A da li mu smeta sto se zbog takvog vecitog gomilanja igraca u tom klubu odvaja od usta dece i starih? Trebalo bi ako je normalan covek, ali nisam bas siguran da je tako...

avatar
Bafana
Tuesday, 04.04.2017
03:32

Nije dečko kriv sto je fudbal kao fudbal precenjen a jos manje je kriv sto su Terzici ,Vazure i Vucelici na čelu klubova

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Tuesday, 04.04.2017
11:25

Nije kriv, ali mu to prvo sigurno ni ne smeta, a ovakve izjave igraca su uvek poprilicno smesne...