Dok čekamo ''Grofa'', oglasio se Terzić!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.12.2016.
10:52
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Posle sportskog, reagovao je i generalni direktor Crvene zvezde na spekulacije o odlasku Miodraga Božovića sa klupe aktuenog šampiona.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Dok sve nestrpljivije čekamo obraćanje novinarima šefa stručnog štaba Crvene zvezde Miodraga Božovića, stigla je još jedna reakcija iz uprave kluba, na najnovije medijske najave promene na klupi crveno-belih.

Juče je prvi iz kluba reagovao sportski direktor Blažo Raosavljević, da bi potom svoj, gotovo identičan stav, izneo i generalni direktor Zvezdan Terzić u izjavi za ''Informer''.

''Ekipa Fudbalskog kluba Crvena zvezda ima trenera i on se zove Miodrag Božović. Imamo ugovor sa Božovićem do juna 2018. godine i jedino o čemu razmišljamo u ovom trenutku jeste da pobedom u Surdulici završimo uspešnu jesenju sezonu. Božović će biti trener Zvezde do 2018. godine'', poručio je Terzić.

Dakle, posle ove prve dve rečenice, kojima je samo ponovio ono što je rekao Raosavljević, generalni direktor Zvezde je dodao i treću u kojoj jasno i konkretno ističe da će Božović zaista i ostati u Zvezdi do kraja ugovora.

Ipak, definitivna odluka je opet na Miodragu Božoviću, koji se još uvek nije oglasio u javnosti po tom pitanju, ali danas je redovna konferencija za medije pred meč sa Radnikom u Surdulici.

Zato, budite tu, biće novih vesti na ovu temu...

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Tuesday, 13.12.2016
19:23

Uspeli su da ispadnu iz Evrope 8. godinu zaredom u sezoni kupanja iako najviše novca dobijaju od države godišnje, iako su potrošili jednoipogodišnji sponzorski ugovor sa Gazpromom unapred, uspeli su da nameste više od pola utakmica u SL sa satelitima i sudijama iako je njihov Kokeza na čelo FSS veoma pošten čovek, veoma je to uspešna polusezona, sve pršti, prskalice gore, vatromet samo što nije :D