Dogovor postignut - Partizan ima novog štopera!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.02.2015.
19:28
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Iako je nedavno izgledalo da će Nemanja Tubić popuniti prazninu u odbrani Partizana, to će ipak biti slovenački internacionalac.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Gorući problem u odbrani Partizana, ''hronični'' nedostatak štopera, konačno je rešen.

Uprava Partizana danas je postigla dogovor sa 27-godišnjim slovenačkim internacionalcem Gregorom Balažicem, koji će, kako je večeras preneo SOS kanal, potpisati ugovor na godinu i po sa jesenjim prvakom Srbije.

On će u sredu pre podne obaviti lekarske preglede i ako ne bude nekih iznenađenja, tokom sutrašnjeg dana biće i zvanično predstavljen u Humskoj.

Dolazak Balažica je i Partizanov nastavak trenda angažovanja slobodnih igrača, bez obeštećenja, o čemu je pre par dana govorio i trener Marko Nikolić. Podsetimo, pre Balažica, ove zime su stigli i Stefan Babović i Ivan Bandalovski, takođe kao slobodni igrači.

Balažic će se tako u Humskoj priključiti svom zemljaku Branku Iliču, sa kojim će na proleće činiti štoperski tandem ispred golmana Milana Lukača.

Priliku da se uigraju dobiće već od četvrtka u Antaliji, tokom završnog dela priprema.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re
Tuesday, 03.02.2015
20:36

Lukac (Z. Zivkovic/Kljajic)- Vulicevic (Bandalovski), B. Ilic (Stevanovic), Bazalic (Cirkovic), Volkov (N. Petrovic)- Alivodic (Grbic), Drincic (Brasanac/Markovic/I. Petrovic), Babovic (Ilic), A. Zivkovic (Ninkovic)- Lazovic (Saponjic), Skuletic (Kojic). Hvala lepo i dovidjenja!

avatar
Bojan Dmitrovic
Tuesday, 03.02.2015
20:40

Samo jos Alivodica da dovedu i po meni potpun prelazni rok :).

avatar
Petar Petar
Tuesday, 03.02.2015
21:08

Ma mene bas brinu za tog Alivodica, uzece ga ovi iz komsiluka a decko nije ni malo los. Tj, po meni hiljadu puta bolji od Luke i Grbica npr, a i od jos ponekih, ali ne bi trebalo to da pisem.

avatar
Volt-ai-Re
Tuesday, 03.02.2015
20:46

Ja sam ga vec uracunao:-D Samo jos njega i mozda jos jedan stoper Hahaha Ako dodje jos jedan, bilo bi veoma zgodno, ali moze i ovako!