Dodić u Antaliji skenira "Orliće"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.02.2015.
16:35
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić posetiće srpske klubove koji se pripremaju za proleći deo sezone u Antaliji kako bi na delu video igrače koji konkurišu za mesto nacionalnom timu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Tekuća kalendarska godina sa sobom nosi i Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija koje će krajem juna biti održano u Češkoj Republici.

Među učesnicima kontinentalnog šampionata biće i mlada fudbalska reprezentacija Srbije zbog čega selektor Mladen Dodić planira odlazak u Antaliju kako bi porazgovarao sa kandidatima za mesto u nacionalnom timu i njihovim trenerima.

"Poseban akcenat imaćemo na praćenju forme i zdravstvenog stanja igrača, koji su izneli teret minulih kvalifikacija. Planiramo da razgovaramo sa njihovim trenerima i vidimo u kakvoj su formi igrači, koji mogu da igraju na evropskom prvenstvu" rekao je Dodić pred put u Antaliju.

Selektor "Orlića" posetiće momke koji su u završnici prethodnih kvalifikacija doživeli teške povrede kako bi se uverio da oporavak Darka Brašanca i Marka Petkovića ide po planu i da će obojica biti spremni da nastupe na Evropskom prvenstvu.

Pored pomenute dvojice u Antaliji se nalazi i nekolicina drugih igrača koji konkurišu za mesto u nacionalnom timu pa će Mladen Dodić na jednom mestu moći da ih vidi u akciji.

"To će biti lepa prilika da na delu vidim sve kandidate iz naših klubova na koje možemo računati za finalni turnir. Pratićemo, naravno, i formu drugih fudbalera, koji mogu da konkurišu za najbolji sastav. Igračima ćemo predočiti i okvirni plan priprema za to takmičenje" zaključio je Dodić.

Sa selektorom mlade reprezentacije putovaće i tim menadžer Pavle Simić koji je napravio okvirni plan praćenja srpskih klubova i igrača tokom boravka u Antaliji.

Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije na programu je od 17. do 30. juna u Češkoj Republici a podsećamo da se naš nacionalni tim nalazi u grupi "A" sa selekcijama Nemačke, Danske i domaćina turnira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke