Dodić: "Prihvatili bismo remi pre meča"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.06.2015.
00:05
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić rekao je da bi ekipa pre duela sa Nemačkom prihvatila remi za koji se večeras izborila na terenu u okviru prvog kola grupne faze Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je sa Nemačkom u prvom kolu grupne faze Evropskog prvenstva u Češkoj a selektor Mladen Dodić rekao je da je rezultat zadovoljavajuć ali da više od boda raduje igra ekipe.

"Znali smo da je Nemačka favorit, znali smo da je reč o kandidatu za titulu prvaka Evrope.  Rezultat je zadovoljavajući, ali više od rezultata i igre raduje me činjenica da nismo bili opredeljeni samo na odbranu. Ovo je svakako model kako treba da igramo, dobra defanziva i brzi napadi, da insistiramo na kombinacijama, ali i individualnom kvalitetu" rekao je Dodić.

"Orlići" su zahvaljujući pogotku Filipa Đuričića poveli već u osmom minutu ali su devet minuta kasnije primili gol pa je meč završen rezultatom 1:1.

"Znajući snagu rivala, rezultat 1:1 bismo prihvatili pre meča svakako... Promašili smo neke šanse za pobedu, ali raduje da nismo bili podređeni nijednog momenta. I, s obzirom da ih mnogo cenim, mogu da kažem da pomalo žalim za mogućnošću da osvojimo tri boda u meču protiv Nemačke" zaključio je Dodić.

Narednu utakmicu na EP za igrače do 21 godine Srbija igra u subotu od 18 časova protiv selekcije domaćina koja je u prvom kolu poražena od Danske rezultatom 2:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke