Dodić: "Poraz nikad ne prija"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.03.2015.
21:28
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić kazao je da poraz od Šveđana ne prija iako se radilo o prijateljskoj utakmici.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

U prvoj od dve prijateljske utakmice koje će mladoj reprezentaciji Srbije poslužiti kao priprema za predstojeće EP u Češkoj "Orlići" su poraženi od Švedske u Novom Sadu.

Izabranici Mladena Dodića dominirali su tokom čitavog meča ali su gosti iskoristili grešku Aleksandra Pantića u 35. minutu i tako stigli do pobedonosnog gola.

"Iako rezultat nije u prvom planu, poraz nikada ne prija. Švedska je praktično bez šanse postigla gol. Ne mogu igračima ništa da zemerim, jer su se trudili. Šteta je što nismo iskoristili neke šanse u finišu meča" kazao je selektor Mladen Dodić.

Nekadašnji trener Javora, Napretka i Jagodine konstatovao je da može samo da poželi da se Srbija i Švedska ponovo sastanu na predstojećem Evropskom prvenstvu.

"Mogu samo da poželim da se sa Švedskom, učesnikom Evropskog prvenstva u Češkoj, ponovo sretnemo. To bi značilo da smo prošli grupnu fazu takmičenja" zaključio je Dodić.

Poslednju proveru pred Evropsko prvenstvo u Češkoj "Orlići" će imati za tri dana kada gostuju Italiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke