Dodić: "Pokažite se protiv Zvezde"

Autor: Beta Beta
petak 25.09.2015.
16:00
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Mladen Dodić rekao je danas da je utakmica protiv Crvene zvezde u Beogradu, u okviru 11. kola Super lige Srbije, najbolja prilika da se njegovi igrači pokažu na teškom gostovanju.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je lider u domaćem šampionatu sa 26 bodova, dok je Novi Pazar na osmom mestu sa 15.

"Crveno-beli beleže dobre rezultate i efikasni su. Snagu su pokazali u derbiju, ali i na takozvanim malim utakmicama. Oni su sa svojim adutima i navijačima uvek favoriti na Marakani, a predstojeći duel nama je motiv sam po sebi. Nadam se da ćemo odigrati hrabro, odvažno i taktički disciplinovano, agresivno kao tokom prethodne dve utakmice na našem terenu",
rekao je Dodić novinarima na Gradskom stadionu.

"Biće teško, treba da odigramo dobro u denanzivi, ali i da damo gol. S obzirom na njihovu efikasnost, teško da će krajnji rezultat biti 0:0"
, ocenio je Dodić.

Trener Pazara tvrdi da nije iznenađen serijom Crvene zvezde od sedam pobeda u nizu.

"Imaju odličan stručni štab na čelu sa Grofom (Miodragom Božovićem). On zna da sav pritisak prebaci na sebe, videlo se i u derbiju. Igraju opušteno i koncentrisano, urađena je odlična selekcija u prelaznom roku. Napravili su dobru i brzu ekipu, uz momenat koji je doneo sam Božović", rekao je Dodić.

"Imaju kontinuitet. Ne samo protiv Novog Pazara, bili su favoriti i pred meč s Partizanom, koji je uz njih najbolja domaća ekipa. Posle dužeg vremena, odigrali su međusobni duel na evropskom nivou, zahvaljujući i Zvezdi i Partizanu", dodao je on.

Novopazarci će u Beogradu biti lišeni pomoći štopera Miloša Tintora, koji pauzira zbog žutih kartona, kao i povređenog veziste Ivana Todorovića.

"Naš poslednji trening prošao je u senci povrede Todorovića, iskočilo mu je rame i procena je da će pauzirati od sedam do deset dana. S druge strane, potpuno se oporavio (Marko) Đalović, a podigli smo nivo forme i fizičke spreme", istakao je Dodić.

On je najavio da će se prvi put u timu ove jeseni naći štoper Jasmin Trtovac, koji se u finišu prelaznog roka vratio u matični klub iz rumunskog Gaz Metan Mediaša.

"Tintora će zameniti Trtovac. Došao je da bude pojačanje, ali je imao peh da se lakše povredi i u prethodnim kolima nije konkurisao za sastav. Sada je zdrav i željan igre, ovo je najbolja prilika da posle dužeg vremena obuče dres Pazara"
, kazao je Dodić.

Utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara igraće se sutra od 18.00 na Stadionu Rajko Mitić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
UROS DELIJA
Saturday, 26.09.2015
07:44
avatar
Srbija voli Zvezdu
Friday, 25.09.2015
19:17

Zvezda ce i protiv Novog Pazara da pokaze da je prejaka za ovu ligu koja joj sluzi kao lagana setnja u Ligu Sampiona.

avatar
Volim Partizan
Friday, 25.09.2015
17:53

Kalamegdanovci u prednosti na tabeli.......zaboravili malo pisati saopsteenja o Toletu kako to???

avatar
ujka Vanja
Friday, 25.09.2015
17:32

Ne igra Tintor?Auu Pazar ga ugasio.Nazalost puci ce od Zvezde.Kec i 3+ za komsinicu.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Friday, 25.09.2015
16:47

pazi mu izjave! jasno se vidi ciji je navijac!

avatar
Делија_момак
Friday, 25.09.2015
16:25

Примићете 5 комада. Лагано :-D