Dodić: "Parizan zasluženo, žalimo za bodom"

Autor: Beta Beta
sreda 06.04.2016.
19:33
Izvor: Beta

Trener ivanjičke ekipe Mladen Dodić naveo je da mu je žao što njegovi igrači nisu "izvukli" nerešen rezultat u susretu 29. kola sa Partizanom.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Ivanjici ekipu Javora sa 2:1 u utakmici 29. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su poveli golom Nemanje Mihajlovića u četvrtom minutu, na 2:0 je povisio igrač domaćih Đorđe Crnomarković u 29. minutu, dok je jedini gol za Javor postigao Stefan Dražić u 73. minutu.

"Rano smo primili gol, oba gola u prvom poluvremenu su bila plod naših grešaka na našoj polovini... Mi smo i u prvom poluvremenu došli do svojih šansi, ali nismo dali gol. U drugom smo išli na sve ili ništa došli do tog gola, pretili smo do kraja... Ostaje žal ubog tih grešaka iz prvog poluvremena", rekao je trener Javor Matisa Mladen Dodić.

Partizan je drugi na tabeli sa 51 bodom, dok je Javor deveti sa 35 bodova i igraće u plej-autu.

"Kad se podvuče crta - zaslužena pobeda Partizana, ali žao mi je što nismo izvukli makar nerešeno da bismo ostali u igri za plej-of", dodao je Dodić.

Radnik je danas odigrao bez golova s Jagodinom i osmi je na tabeli sa 28 bodova, odnosno ima tri više od Javora.

"Možda ćemo za jedan gol izvisiti za taj plej-of i naravno da to smatram neuspehom", rekao je Dodić.

U poslednjem kolu Javor Matis gostuje Jagodini ali bez obzira na rezultat tog meča neće moći da preskoči Radnik jer Surduličani imaju tri boda više i bolji međusobni skor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XXXI
Wednesday, 06.04.2016
20:40

Meni je žao što igrači Javora moraju svaku drugu utakmicu da igraju na onakvom terenu, a nisu jedini superligaši. Možda bi FSS trebao da odvoji par miliona € planiranih za nacionalni stadion i napravi 10-ak terena tako da svi u SL imaju dobar teren jer je to veoma važan uslov za napredak fudbala.

avatar
Totalno Iskren
Wednesday, 06.04.2016
20:10

Nema ti za sta da zalis,trebali smo da vas napumpamo 5-6 razlike.