Dodić optimista pred duel sa Klužom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.07.2014.
17:11
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine vratili su se u subotu sa priprema u Sloveniji prezadovoljni onim što su uradili u prethodnih deset dana i uvereni da će u prvom duelu sa Klužom imati šta da pokažu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Ekspedicija FK Jagodina doputovala je u subotu sa centralnog dela priprema za novu sezonu koje su fudbaleri obavljali u Sloveniji.

Po povratku u grad na Belici fudbaleri i članovi stručnog štaba izrazili su zadovoljstvo onim što je urađeno i poručili da očekuju uspešan početak sezone 2014/2015 koja za Jagodince kreće već narednog četvrtka duelom sa Klužom.

"Sve što smo zacrtali mi smo i ostvarilil i zadovoljni smo proteklim pripremama u Sloveniji. Odigrali smo pet kontrolnih utakmica na kojima nije bio važan toliko rezultat, koliko da se što bolje uigramo i pripremimo za ovu važnu utakmicu koja nas očekuje protiv Kluža u Ligi Evrope. Daćemo svoj maksimum da ostavimo srce na terenu i ostvarimo što bolji rezultat" rekao je iskusni golman Anđelko Đuričić.

Fudbaleri Jagodine u Sloveniji su odigrali pet kontrolnih utakmica i ostvarili tri pobede uz dva poraza. Savladani su Krka, rumunski Lasi i Slavija iz Sofije a porazi su doživljeni u duelima sa Zavrčom i Puškaš Akademijom.

"Mislim da smo pripreme dobro prošli i da su rezultati bili ok. Dosta smo menjali na ovim utakmicama ali smo dobro prošli na generalnoj probi, tako da mislim da je stručni štab kao i mi igrači zadovoljini sa ovim poslednjim rezultatom na pripremama" izjavio je defanzivac Dajan Šimac.

Jagodince prva takmičarska utakmica očekuje narednog četvrtka u Rumuniji gde gostuju Klužu u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Zadovoljan sam kakav su igrači imali odnos prema treningu i prema utakmicama, a najbitnije je da su svi zdravi i da svi konkurišu za sastav protiv Kluža. Optimista sam jer mi ta poslednja utakmica koju smo odigrali na pripremama protiv Slavije govori da može da se odigra kvalitetno, jer je utakmica dosta podsećala na prvenstvenu. Pobedili smo 1:0, i ta utakmica nam daje optimizam ali smo svesni da je Kluž mnogo jača ekipa nego Slavija" raportirao je trener Dodić.

Jagodina u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope neće moći da računa na pomoć Vladimira Jovančića koji još nije dobio sertifikat iz Kine kako bi mogao da bude registrovan za utakmicu sa Klužom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke