Dodić: "Očekujem još bolju igru u finalu Kupa"

Autor: Beta Beta
utorak 03.05.2016.
22:30
Izvor: Beta

Trener Javor Matisa Mladen Dodić rekao je posle današnje pobede u Novom Pazaru da je njegov tim prikazao dobar fudbal, ali da očekuje još bolje izdanje 11. maja protiv Partizana u finalu Kupa Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pred nešto više od 1.000 gledalaca na "Gradskom stadionu", Javor je slavio protiv Novog Pazara sa 2:0, golovima Stefana Dražića u 45. i Marka Docića u 86. minutu.

"Zasluženo smo pobedili. Znali smo da će biti napeto, ali pokazali smo karakter. Ovog puta bili smo i efikasni, stvorili još nekoliko šansi, pa mogu da budem prezadovoljan. Verujem da ćemo biti još bolji u meču za trofej u Kupu Srbije", rekao je Dodić.

"Hvala publici koja nas je pozdravila. Čestitam Pazaru na izborenom opstanku, pored svih turbulencija. Stručni štab i igrači domaćina potvrdiili su da se poverenje na duže staze isplati", istakao je Dodić, koji je u jednom delu jesenje polusezone bio trener Novog Pazara.

Šef stručnog štaba Novog Pazara Zoran Marić rekao je da se nadao petoj uzastopnoj pobedi, ali da je najbitnije da je ta ekipa i matematički osigurala opstanak.

"Nismo, nažalost, uspeli da slavimo, ali opstanak je bio naš osnovi cilj. Javor je poveo u finišu prvog poluvremena, a zatim umeo da se odbrani i opasno nas ugrozi kontranapadima. Kad sve saberem i oduzmem, zaslužna pobeda gostujućeg tima", ocenio je Marić.

Novi Pazar će u sledećem kolu gostovati lučanskoj Mladosti, dok će Javor ugostiti ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca.

"U preostala tri kola pokušaćemo da osvojimo maksimalan broj bodova, bez obzira što će te utakmice biti bez takmičarskog značaja", najavio je Marić.

Novi Pazar je zadržao vodeću poziciju u plej-aut grupi, odnosno deveto mesto u Superligi Srbije sa 25 bodova, a sledi Javor s bodom manje.

U zoni ispadanja su pretposlednji OFK Beograd sa 15 i poslednjeplasirana Jagodina sa 13 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke