Dodić nakon gostovanja u Humskoj: "Niko nema pravo da glumi zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 27.02.2017.
12:42
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Trener fudbalera Borca Mladen Dodić osvrnuo se na subotnji poraz u Humskoj i otkrio da će sa Lazarom Jovanovićem obaviti razgovor zbog onoga što je uradio na utakmici sa Partizanom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri čačanskog Borca skupo su prodali kožu u Humskoj, a da su imali još malo sreće možda bi napravili veći problem Partizanu i poneli makar jedan bod sa gostovanja vicešampionu Srbije.

Jedan od detalja koji je ostavio najsnažniji utisak na trenera čačanskog Borca Mladena Dodića bio je postupak Lazara Jovanovića kod penala za goste.

Krilni fudbaler čačanskog Borca želeo je da izvede penal, ali je odgovornost preuzeo Stefan Mihajlović. Prilikom izlaska sa terena Jovanović je otvoreno pokazao nezadovoljstvo što Mladen Dodić nije zaboravio.

"Te stvari rešićemo u svlačionici i to na prvom treningu. Niko nema pravo da glumi 'zvezdu', želje i namere stavlja iznad kolektiva, pa i Lazar Jovanović" kazao je Dodić a prenosi "Žurnal".

Partizan je u okviru 23. kola Superlige Srbije savladao Borac rezultatom 2:1 a gosti su u poslednjih 25 minuta jurili izjednačenje.

"Takvo ponašanje neću tolerisati, jer jedino može negativno da se odrazi na atmosferu u ekipi. To nam je u ovom trenutku najmanje potrebno" zaključio je Dodić.

Scenu u kojoj Lazar Jovanović nabusito odbija da se pozdravi sa članovima stručnog štaba prilikom izlaska iz igre možete pogledati na 1.47.00 priloženog snimka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 27.02.2017
14:09

Posvađali se ko će da izvede penal, a penala nije ni bilo, prekršaj je bio van 16m. Evandro i zvezda su mesecima žalili za neiskorišćen penal taoce protiv Partizana koji je izmislio sudija Grujić. Nigde u javnosti nisam video da je bilo ko napisao da je Partizan oštećen, a svi dovode u sumnju čist penal za Partizan.

avatar
Petar Petar
Monday, 27.02.2017
16:28

A stvarno, niko nije obratio paznju da je vrlo verovatno da je prekrsaj bio van sesnaest metara.

avatar
Monday, 27.02.2017
18:37

Obratio Revolt, ja sam proverio i uverio se da je u pravu. Niko ne sme da pričam o tome. Važno je da su napravili kampanju protiv Partizana za tipičan penal dosuđen Partizanu, isti oni koji vide neke nepostojeće penale dosuđene za zvezdu.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 27.02.2017
17:28

Cist samo za tebe,komican penal

avatar
Anderton
Monday, 27.02.2017
13:46

Veća je sramota da taj što je izveo penal igra fudbal, a znam svi gde mu je mesto.