Dodić: "Iskoristili smo grešku Rada"

Autor: Beta Beta
subota 29.08.2015.
22:51
Izvor: Beta

Povratnik na klupu Novog Pazara Mladen Dodić izjavio je da su njegovi izabranici umeli da iskoriste greške fudbalera Rada i da tri boda osvojena u duelu "Graševinara" donose mir pred pauzu u šampionatu

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Mladen Dodić rekao je da je današnja utakmica protiv Rada, koju je njegova ekipa dobila 1:0, bila izuzetno teška i borbena, kao i da su njegovi fudbaleri iskoristili grešku gostujućeg tima na startu.

"Možda nije bilo toliko kvalitetno za gledanje, ali bilo je uzbudljivo do poslednjeg trenutka. Poučeni ranijim problemima u defanzivi, gde linije nisu stajale dobro u poslednjoj trećini, rešili smo da suzimo taj prostor, pa rivalu nismo dozvolili da stvori pravu šansu. Imali smo neke kontre, ali nismo došli do drugog gola, koji bi nam doneo mir", rekao je Dodić novinarima posle utakmice u Novom Pazaru.

Pred oko 4.500 gledalaca na "Gradskom stadionu", Novi Pazar je u osmom kolu Superlige Srbije savladao Rad sa 1:0, a jedini strelac bio je Vladimir Radivojević u četvrtom minutu.

"Publika je prepoznala da nam treba podrška, nosila nas do kraja da ne primimo gol i osvojimo tri važna boda. Trud svih igrača se isplatio. Što se igračkog kadra tiče, evidentno je da moramo da pojačamo ofanzivni deo, radimo na tome. Sigurno da dva treninga, koja sam odradio, nisu bilo dovoljna ze neku veliku promenu, ali došli smo do tri boda i imamo određeni mir", istakao je Dodić.

Šef stručnog štaba Rada Milan Milanović rekao je da njegovu ekipu niko ne treba da napadne, već da sami sebi daju golove.

"Nesmotrenost nas je koštala, tako je bilo i na početku utakmice protiv lučanske Mladosti. U drugom delu je naš lopta dobro išla do protivničkog šesnaesterca, ali je Pazar vrlo dobro rešavao situacije ispred svog gola. Nismo imali povoljnije prilike, ali raduju me želja i profesionalni pristup od momenta primanja gola do kraja", kazao je Milanović.

On je čestitao domaćinu na zasluženoj pobedi, a njegovom igračima na želji i igri na sredini terena.

"Da smo ovako igrali neke prethodne mečeve, posebno protiv Jagodine, bili bi bolje plasirani", dodao je Milanović.

Posle nekompletnog kola, Novi Pazar je napredovao do šeste pozicije na tabeli sa 12 bodova, dok je Rad na 11. mestu i ima četiri boda manje.

Pazarci će u sledećem kolu igrati u gostima protiv čačanskog Borca, a Rad će biti domaćin Spartaku iz Subotice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke