Dodić: "Bodovi u gostima preduslov za visok plasman"

Autor: Beta Beta
petak 23.10.2015.
17:48
Izvor: Beta

Strateg Novog Pazara Mladen Dodić izjavio je da bi njegova ekipa u Surdulici trebalo da iskoristi "vetar u leđa" i da konačno popravi utisak i bodovni saldo ostvarene na gostujućim terenima.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Mladen Dodić rekao je danas da veruje da će njegovi fudbaleri iskoristiti pozitivnu energiju i uz veliko angažovanje ostvariti uspeh protiv Radnika u Surdulici.

"Neke stvari su krenule na bolje, treba da iskoristimo taj vetar u leđa i uz maksimum motivacije napravimo nešto u gostima. Evidentno je da ne namećemo igru i ne osvajamo bodove na strani, što je neophodno za visok plasman. Taj problem moramo da rešimo, znam da će igrači dati sve od sebe", rekao je Dodić novinarima na Gradskom stadionu.

Radnik će u subotu od 18.00 dočekati Novi Pazar u 15. kolu Superlige Srbije. Uoči ovog kola, Pazar je osmi na tabeli sa 19 bodova, dok je tim iz Surdulice na 14. mestu sa 11.

"U seriji su od pet remija i porasle su im ambicije. Kvalitet i brzinu u napadu pokazali su protiv Partizana, došli su do boda posle 0:2. U prvi plan iskočio je Miloš Stanković, tu je i odlični asistent Filip Stojanović, Slaviša Stojanović, visoki Milan Ćulum, koji dominira u duelima, a imaju i opasan ofanzivni prekid sa Ljubom Baraninom", ocenio je Dodić.

Trener Pazaraca najavio je nekoliko promena u timu, koji će ponovo biti oslabljen zbog neigranja povređenog Ivana Todorovića.

"Svi ostali su spremni, ne samo da poprave utisak u gostima, već i bodovni saldo. Biće i rotacija. Dosta je igrača koji su se kasno priključili timu, odigrali na svežinu, pa ih stigao umor. Verujem da imamo dobar izbor, pa će uslediti neke rokade", istakao je Dodić.

Fudbaler sredine terena Amer Osmanagić izjavio je da očekuje teško gostovanje, ali i da je ekipa Novog Pazara spremna za iskušenja u Surdulici.

"Radili smo dobro, spremili našu igru i pokušaćemo napraviti pozitivan rezultat. I ja sam se priključio tokom sezone, debitovao sam tek u devetom kolu, ali podižem formu i sve više sam na terenu. Verujem da ću biti sve bolji", rekao je Osmanagić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke