Dodatni motiv za Uroša - Turci stižu na derbi!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.04.2017.
11:14
Izvor: Sportske.net

Napadač fudbalskog kluba Partizan Uroš Đurđević mogao bi da ima dodatni motiv za dokazivanje u "večitom" derbiju pošto će njegova partija biti ispraćena sa posebnom pažnjom.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Nešto više od mesec dana prošlo je od prethodnog "večitog" derbija, a novi okršaj Crvene zvezde i Partizana na našem najvećem stadionu ponovo ćemo gledati već naredne nedelje.

Predstojeći okršaj "večitih" biće nova prilika da skauti klubova iz raznih delova Evrope pohrle na "Marakanu" i na delu vide igrače Crvene zvezde i Partizana.

Pisali smo da se Uroš Đurđević nalazi na meti turskog Fenerbahčea, a izgleda da je napravljen i prvi korak ka realizaciji transfera.

Istanbulski klub je odlučio da na stadion "Rajko Mitić" pošalje svoje emisare koji će imati zadatak da skautiraju Uroša Đurđevića i njegov učinak u 154. "večitom" derbiju.

Ukoliko napadač Partizana i mladi reprezentativac Srbije prikaže još jednu dobru partiju u crno-belom dresu i nastavi svoju golgetersku seriju, nema sumnje da će i skauti Fenera biti oduševljeni.

Uroš Đurđević je od dolaska u Partizan upisao 22 takmičarska nastupa i postigao 20 golova, od kojih 17 u prvenstvenim utakmicama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Monday, 10.04.2017
12:46

Tek sad nece nikom da doda loptu a tek Leonardo da ne pricam.

avatar
Moemilo
Monday, 10.04.2017
12:34

Jedan od retkih fudbalskih foliranata..on je usio i danka Lazovica po kolicina padanja bez veze!!! A on sto ni jedan sudija ne zeli da vidi je da prilikom svakog duela prvo hvata protivnickog igraca za dres, vuce ga i pada ...i trazi prekrsaj. Najgore je sto mu to i prolazi...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 10.04.2017
11:20

Na nasem najvecem stadionu, to je jako bitno. Na -Marakanu-, na stadion -Rajko Mitic-, kakva kriza identiteta.

avatar
odjava
Tuesday, 11.04.2017
10:58

romi su takvi, sta ces.,.

avatar
Tuesday, 11.04.2017
21:31