Dobrodošli na "Katpoint Arenu", dom fudbalera Donjeg Srema...

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.08.2014.
17:14
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Donji Srem iz Pećinaca potpisao je trogodišnji ugovor sa englsko-kiparskom kompanijom "Katpoint" koji obuhvata i preimenovanje popularne "Suvače".

fkdonjisrem.com
fkdonjisrem.com

Povezane vesti

Superligaš iz Pećinaca u petak je ozvaničio saradnju sa englesko-kiparskom kompanijom "Katpoint" koja će u naredne tri godine biti generalni sponzor FK Donji Srem.

Ugovor podrazumeva finansijsko ulaganje pomenute kompanije u FK Donji Srem a cilj je da superligaš iz Pećinaca u naredne tri godine kroz domaću ligu ili nacionalni Kup obezbedi mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Ovaj klub je dotakao neslućene visine za naš fudbal u smislu organizacije, ali i u smislu da smo napravili klub za koji se zainteresovao neko iz inostranstva. Jasno vam sada kažemo da su ambicije kluba da u naredne tri godine ostvari plasman u ligi koji će voditi u kvalifikacije za Ligu Evrope" izjavio je danas potpredsednik FK Donji Srem Milan Aleksić.

Jedan od čelnika Donjeg Srema dodao je da klub trenutno nikome ne duguje novac i da se svako potraživanje izmiruje na vreme.

Pomenuti ugovor sa kompanijom "Katpoint" doneće još jednu promenu u FK Donji Srem koja podrazumeva preimenovanje stadiona.

Dosadašnja "Suvača" u buduće će nositi naziv "Katpoint Arena" pa će tako već za vikend fudbaleri Voždovca gostovati na stadionu koji barem imenom podseća na sportski objekat kakve poznajemo u zapadnoj Evropi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke