Dobre vesti za Partizan - BATE oslabljen za prvi meč!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 13.08.2015.
18:09
Izvor: Sportske.net

Stručni štab šampiona Srbije u četvrtak je dobio raport iz Borisova odakle su stigle informacije vezane za zdravstveni bilten ekipe koja će se crno-belima suprotstaviti u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Fudbalere Partizana večeras očekuje derbi susret petog kola domaće Superlige posle kojeg će sve raspoložive snage biti usmerene na pripremu prve utakmice plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona.

Srpski šampion za šest dana gostuje u Borisovu a Zoranu Milinkoviću i njegovom stručnom štabu danas su stigle važne informacije iz Belorusije koje se tiču zadravstvenog biltena šampiona te zemlje.

Šest dana uoči prvog duela između BATE Borisova i Partizana u trenažni proces plavo-žutih vratio se vezni fudbaler Igor Stasevič koji je zalečio povredu zadobijenu u duelu sa Dandalkom u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Radi se o iskusnom fudbaleru koji igra na poziciji ofanzivnog veznog ali će mu posle dvonedeljne pauze biti neophodno određeno vreme da se vrati u takmičarski ritam, pa je pitanje da li će biti u konkurenciji za prvi duel sa Partizanom.

Loše vesti za BATE a dobre za Partizan stigle su nakon dodatnih pregleda kojima je bio podvrgnut Nemanja Nikolić, crnogorski internacionalac koji je povređen u derbiju sa Dinamom iz Minska.

Prvobitne prognoze da se radi o povredi ligamenata skočnog zgloba pokazale su se tačnim, pa veznog fudbalera koji igra važnu ulogu u redovima šampiona Belorusije verovatno neće biti u timu za duel sa Partizanom.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu BATE Borisova, Nemanja Nikolić će raditi odvojeno od ekipe i ne treba očekivati da će on biti spreman za utakmicu koja je na programu naredne srede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
EDO
Saturday, 15.08.2015
01:22

Za sve koji ne znaju utakmica je u utorak!

avatar
Dragan Petrov
Thursday, 13.08.2015
22:11

Oslabljeni smo i mi . Nemamo golmana i levog beka.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 13.08.2015
21:43

Mislim da će Staševič sigurno biti spreman za Partizan, a za Nikolića će vreme pokazati, na žalost, videćemo tek na dan utakmice šta je sa njima, jer igramo prvu utakmicu u Borisovu tako da nećemo moći saznati ko je sleteo na Tesla Aerodrom npr.

avatar
D.Green4 Black&White
Thursday, 13.08.2015
19:08

Napunicemo boraniju !!!

avatar
igor_tambur
Thursday, 13.08.2015
18:24

Netreba nasedati

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 13.08.2015
18:18

NAPRED PARTIZAN! JUG GROBARIMA! UPRAVA NAPOLJE! SLAVA PARTIZANU! PARTIZAN ISPRED SVIH!