Dobre vesti - Selektor zadovoljan stanjem terena u Kišinjevu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.10.2016.
18:20
Izvor: Sportske.net, Beta

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin pohvalio je stanje terena u Kišinjevu i poručio da protivnik nema čime da iznenadi njegove izabranike.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da je njegov tim spremio odgovor na svaku igru Moldavije i da ne veruje da protivnik može da ga iznenadi.

"Ne verujem da nešto može da nas iznenadi. Ne znamo njihov sastav, ali znamo mogućnosti. Za vreme utakmice možda dođe do pomeranja, ali na svaki sistem igre imamo odgovor", rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Kišinjevu.

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra igra kao gost protiv Moldavije u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

"Možemo da igramo još ofanzivnije, ali ne možemo da igramo sa pet napadača. Ako bude trebalo da jurimo rezultat, bićemo još ofanzivniji jer nam svakako treba pobeda", naveo je Muslin.

On je ponovio da nema dileme oko tima, a OVDE možete pogledati kako će izgledati sastav Srbije.

"Nemam nikakvu dilemu, tim je sastavljen i igrači znaju. Mada, uvek može nešto da se promeni u poslednjem momentu, iako nemam nikakvih dilema", naveo je selektor.

Prema njegovim rečima, bodovi protiv Moldavije i potom protiv Austrije su neophodni, ali ništa neće biti gotovo posle tih duela, bez obzira na rezultat.

"Treba skupljati bodove. Protiv Irske smo zaslužili pobedu, izgubili smo dva boda i sada moramo da ih jurimo. Ali, ima još utakmica i ne treba posle prve ili druge utakmice da kažemo da je gotovo. Nadam se da nećemo o tome pričati posle ove. Na svakoj utakmici idemo na pobedu", rekao je selektor.

Muslin je dodao da je teren na stadionu Zimbru "odličan" u poređenju sa tim kakav je bio na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu na utakmici protiv Irske prošlog meseca.

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić rekao je da očekuje tešku utakmicu.

"Čeka nas teška utakmica. Sve reprezentacije igraju fudbal i nema lakih protivnika, to je očigledno. Oni će biti veoma motivisani da naprave dobar rezultat jer bi bili u lošem položaju suprotno. Ali, i mi smo motivisani i razmišljamo samo o pobedi. Pobeda je jedino o čemu razmišljamo i sve ćemo uraditi da dođemo do nje", naveo je Tošić.

Utakmica na stadionu Zimbru u Kišinjevu počinje u četvrtak u 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igornopolis
Wednesday, 05.10.2016
21:20

Samo da ih nacnemo ranim golom iakih 3:0. Teren je ocigmedno dobar a kise u Kishnjevu nece biti ni cetvrtak ni petak. Udobnih 62° Fankenstajna according to weather.com. Dakle Orlovi, nema cile mile. Odradite to kako treba pa da bar pola marakane bude popunjeno u nedelju. (Jos jedan suncan dan po svemu sudeci ;)

avatar
Zile Zikica
Wednesday, 05.10.2016
18:35