Dmitrović: "Zaslužili smo poraz"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.06.2015.
23:38
Izvor: Sportske.net

Golman mlade reprezentacije Srbije Marko Dmitrović čestitao je Česima na ubedljivoj pobedi i priznao da su "Orlići" zaslužili ono što su dobili.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije doživela je debakl u drugom kolu grupne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu pošto je u subotu poražena u duelu sa Češkom rezultatom 4:0.

"Jednostavno je, zaslužili smo da budemo poraženi. Ubedljiv poraz rezultat je naše loše igre. Ne znam šta nam se dogodilo, pre utakmice smo imali plan i strategiju ali na terenu ništa nije išlo. Češka je bila mnogo bolji tim, zaslužili su pobedu i čestitam im na njoj" rekao je Dmitrović.

Da nije bilo golmana Marka Dmitrovića konačan ishod duela sa Češkom mogao je da bude mnogo lošiji po Srbiju ali je fudbaler Čarltona u više navrata "vadio kestenje iz vatre".

"Ne mogu da objasnim šta je uzrok poraza. Sutra ćemo analizirati utakmicu a važno je da u slučaju trijumfa nad Danskom imamo šanse za plasman u polufinale" dodao je naš golman.

Srbija će u slučaju trijumfa nad Danskom obezbediti plasman u polufinale Evropskog prvenstva ali pod uslovom da Nemačka dobije Češku u trećem kolu.

"Za tri dana očekuje nas nova utakmica. Moramo da se odmorimo, oporavimo od poraza. Danas smo odigrali loše ali ne možemo da očekujemo da uvek sve ide po planu. Verujem da ovaj tim može do željenog rezultata" zaključio je Dmitrović.

Utakmice trećeg kola u grupi "A" zakazane su za 23. jun a sastaće se Nemačka - Češka, odnosno Danska - Srbija. Oba susreta počeće u 20.45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Sunday, 21.06.2015
07:43

Ako se posle ovog ciklusa bude promenio selektor mlade reprezentacije, hocu i ja da stavim svoje ime u taj bubanj iz koga se nasumicno izvuce ime novog selektora. Ko je ovaj covek i sta radi on?

avatar
FK Partizan
Saturday, 20.06.2015
23:49

Zasto ovaj Dmitrović brani ? nije branio ove sezone na 10 utakmica... nVanja Milinković-Savić na gol za u20, Rajkovic U21