Đurovski odabrao - Omladinci i kapiten na klupi! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.05.2017.
15:27
Izvor: Sportske.net

Novi trener Crvene zvezde ipak nije imao hrabrosti da u startnu postavu za duel sa Čukaričkim uvrsti trojicu omladinaca. Određenih rokada je ipak bilo.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Postojao je nagoveštaj da će naslednik Miodraga Božovića već danas povući hrabar potez i u startnu postavu za duel sa Čukaričkim uvrstiti trojicu omladinaca, ali se Boško Đurovski ipak odlučio za igranje na sigurnu kartu.

Makedonski stručnjak je omladince Račića, Adžića i Vučićevića ostavio na klupi za rezerve, a u startnoj postavi je napravljeno nekoliko promena.

Najznačajnija je ta što je kapiten Aleksandar Luković ostavljen na klupi, pa će štoperski tandem činiti Damjan Le Talek i Abraham Frimpong.

Kostarikanac Džon Ruiz nije išao ni u karantin, pa se očekivalo da bude promena i u veznom redu. Društvo Mičelu Donaldu u defanzivnom delu veznog reda praviće Marko Poletanović, dok će nešto ofanzivnije igrati trio Plavšić, Kanga, Ristić.

Jedini napadač u startnoj postavi biće Ričmond Boaći koji očito ne oseća nikakve posledice duela sa golmanom Voždovca koji ga je bacio u nokdaun prethodne subote.

Kapitensku traku na današnjoj utakmici umesto Aleksandra Lukovića nosiće Marko Petković.

Crvena zvezda - Manojlović, Petković, Le Talek, Frimpong, Anđelković, Donald, Ristić, Poletanović, Kanga, Plavšić, Boaći;

Klupa: Kahriman, Luković, Račić, Milić, Adžić, Srnić, Vučićević;

Čukarički
- Pajović, Jovanović, Đurić, Kopitović, Bogosavac, Docić, D. Srnić, Obradović, Bojić, Kajević, Ožegović;

Klupa: Petrić, Jovanović, Matić, Radonjić, Jevtić, Milojević, Radić;

Prva utakmica je završena rezultatom 4:1 za crveno-bele tako da bi revanš trebalo da predstavlja formalnost. Početak meča je zakazan za 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 10.05.2017
09:51

Slijede opet lomovi, a taman sam se ponadao nekoj stabilnosti. Osim mozda Boacija na koga imamo pravo otkupa, ne vidim ni jednog igraca koji pokazuje bar solidnu igru i oko koga bi se mogla graditi ekipa. Mozda eventualno Kanga, ali on je previse prgav, dobro bi bilo prodati ga sto prije.

avatar
Anderton
Tuesday, 09.05.2017
17:52

Koji je fazon sa ovim Poletanovićem više..zovite Andjusa da objasni zašto on ne može da igra u Zvezdi.

avatar
paok
Tuesday, 09.05.2017
16:23

Najavio da ce pustiti klince ali nista od toga. Kod nas retko koji trener ima petlju da stavi vise od jednog mladog, nazalost.

avatar
Djordje Stefanovic
Tuesday, 09.05.2017
15:29

Setili se da stave Lukovica na klupu.

avatar
Al(a)din
Tuesday, 09.05.2017
16:10

Hahah bas vala