Đurovski čestitao Partizanu: ''Izgleda da je zasluženo...''

Autor: Beta Beta
nedelja 21.05.2017.
21:58
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Boško Đurovski čestitao je danas Partizanu na tituli šampiona Srbije i ocenio da je "večiti" rival zasluženo slavio.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Zvezda je na svom stadionu pobedila Radnički sa 4:0 u poslednjem prvenstvenom kolu i takmičenje u Super ligi završili na drugom mestu sa tri boda manje od novog šampiona Partizana, koji je savladao Mladost.

"Čestitam Partizanu na tituli, na kraju su izgleda zasluženo pobedili. Učinili smo sve u poslednje tri utakmice, imali gol razliku 11:1, ali je međutim bilo malo kasno da se nešto više uradi. Ostaje da se dobro odmorimo i pripremimo za subotu i da osvojimo Kup Srbije", rekao je Đurovski novinarima.

Đurovski je čestitao i svojim igračima na igri i pobedi protiv Radničkog.

"Čestitam im na igri i želji da se pobedi, kako bismo što spremniji dočekali finale Kupa. Radnički igra pošten, otvoren fudbal. Imali smo nekoliko problema, ali smo dobro reagovali, na našu sreću i to jedoprinelo da ubedljivo pobedimo", kazao je Đurovski.

Trener crveno-belih je ponovo pružio šansu omladincima Luki Adžiću i Vanji Vučićeviću, za koje je rekao da se nada da su budućnost kluba.

"Nisu pokazali sve mogućnosti, ali se nadam da su budućnost Zvezde. Bili su malo u grču, nije ih slušala lopta. Radi se o dva talentovana fudbalera, naročito Adžić koji je ponikao u našoj školi. Vučićević je takođe nadaren fudbaler.

Kao dete Zvezde volim da dam šansu mladim igračima. Znam kako je bilo kada sam ulazio u prvi tim kada su me podržavali treneri, kao i stariji igrači poput Vladimira Petrovića i Dušana Savića. Zvezdina snaga za budućnost je izvor iz naše fudbalske škole",
rekao je Đurovski.

Zvezda će imati priliku da ove sezone osvoji trofej, pošto će u subotu igrati finale Kupa Srbije protiv Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 21.05.2017
23:48

Pa šta je ovo? Još uvek nema nikakvih saopštenja!?

avatar
vojislav
Sunday, 21.05.2017
22:47

Bosko ipak ti nisi trener za Zvezdu pogotovu ne sada, svaka cast za rezultate od kada si dosao, ali tvoje izjave Zvezda ce osvojiti titulu Partizan ce da izgui i sl. ne prilici jednom ozbiljnom treneru. A mene nje posebno odusevio tvoj danasnji potez kada si uveo Milijasa u igru iz nkojih razloga neznam da li neko moze da pogodi ali sigurno nisu fudbalski, verovotano ako je neko mislio da je Bozovic defitnitivno otisao vise takav ne moze da se nadje izgleda bio u zabludi ima jos takvih ali kako bas dolaze u Zvezde.

avatar
RašaNoviSad
Sunday, 21.05.2017
22:39

kAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA IZGLEDA SU BOLJI OD VAS

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 21.05.2017
22:31

Navijač svakog fudbala će priznati da odavno nismo gledali zanimljiviju trku kako za onog ko diže pehar,tako i za onog ko se seli u niži rang (mada to nije trka).

avatar
Sunday, 21.05.2017
22:28

Zvezda je ove sezone imala dva trenera, Grof je na odlasku rekao da će biti teško stići do titule pored ovakvog Partizana, a Đurovski je čestitao titulu i rekao da je izgleda zaslužena. Prosinečki je svojevremeno izjavio da mu Tole nije krao titule već je Partizan bio bolji zasluženo osvojio titulu. Ipak i dalje postoje navijači koji se oduševljavaju Terzićevom nagradom za 2017 zvana -Vladan Lukić-.

avatar
LoleRava
Sunday, 21.05.2017
23:08

Na stranu sve ove tvoje narodne umotvorine,sportski je cestitati na kraju,samo mi reci koji vas je cestitao sportski u poslednje vreme,to je razlika izmedju vas i nas.Kao sto ja tebi cestitam i kad dobijete derbi a i sad titulu,a ti, pa ne znam sta treba da se desi,uvek neke teorije zavere.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 23.05.2017
12:28

Ja se ne sjecam nekih cestitiki od prosle godine, kad smo imali najbolje fudbalere, igrali najljepsi fudbal i nikad nadmocnije osvojili titulu. I tada su imali neke zamjerke... Ovaj put sam cestitao navijacima Partizana, po mom misljenju zasluzeno su osvojili titulu ove godine, ali brate, ovaj gore nije navijac Partizana nego mrzitelj Zvezde, takvima se ne cestita, nikad.

avatar
Monday, 22.05.2017
21:27

Samo treba pošteno da pobedite pa da čestitam. A vi pošteno trenutno ne zaslužujete ni da se nađete u takmičenjima u kojima učestvujete.

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 21.05.2017
22:08