Đuričić: "Ne gubimo nadu sve dok postoji šansa"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 23.03.2015.
15:40
Izvor: Sportske.net

Puni optimizma i samopouzdanja sastali su se danas srpski reprezentativci.

saintsfc.co.uk
saintsfc.co.uk

Povezane vesti

Đuričić smatra da će loši rezultati u dosadašnjem toku kvalifikacija naterati reprezentaciju Srbije da pruži maksimum protiv Portugala.

"Loše smo počeli kvalifikacije, ali mislim da ćemo reagovati najbolje moguće i da će nas loši rezultati naterati da odigramo dobro protiv Portugala, jer svi znamo koliko bi nam pobeda značila. Dok god imamo šansu, nećemo gubiti nadu", rekao je Đuričić.

On je dodao da pritisak uvek postoji kada se igra za reprezentaciju.

"Kod nas, realno, svaka utakmica za reprezentaciju je pritisak, bilo protiv Azerbejdžana ili Albanije. Obaveza je da se pobedi. Odnos mora da bude uvek isti", naveo je.

Ovaj 23-godišnji ofanzivni vezista dodao je da je i naredni protivnik pod odredjenim pritiskom jer takodje beleži loše rezultate.

"I oni su pod odredjenim pritiskom, imaju dobre igrače, ali ne i rezultate. Imaju mnogo dobrih pojedinaca, Ronaldo neće biti jedina opasnost", ocenio je Filip Đuričić.

Đuričić je prošlu sezonu proveo u Portugalu, gde je nastupao za Benfiku, sa kojom je osvojio titulu i nacionalni kup.

"Biće mi drago da se vratim u Portugal, bilo mi je lepo tamo. Stadion je jedan od većih na kojima sam igrao, a atmosfera je slična našoj, Portugalci žive za fudbal", rekao je on.

Utakmica između Srbije i Portugala igraće se u nedelju od 20.45 na stadionu Luž u Lisabonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke