Đuričić: ''Moramo na Mondijal, kako znamo i umemo!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.03.2016.
14:14
Izvor: Sportske.net, fss.rs

U susret utakmici protiv Estonije u Talinu, reprezentativac Srbije Filip Đuričić uverava u bolja izdanja našeg nacionalnog tima u narednom periodu.

BETA/AP Photo/Petr David Josek
BETA/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Prvu priliuku za to ''Orlovi'' će imati već u utorak od 18 časova po našem vremenu u Talinu, a Filip Đuričić poručuje da su Ćurčićevi izabranici spremni za ovaj dvoboj.

''Svaka utakmica je priča za sebe, ali ako uđemo sa velikom željom i kvalitetom koji imamo, mislim da možemo da pobedimo.

Za nas je svaki minut bitan. Iskreno i zbog cele atmosfere oko reprezentacije i nas igrača. Baš zbog ovih stvari nemamo pravo da uđemo neoprezno u bilo koji meč, naravno i ovaj protiv Estonije'', izjavio je Đuričić.

On je podsetio i da je protiv Poljske u Poznanju reprezentacija Srbije pokazala napredak u igri, ali da to konačni rezultat nije potvrdio. Ipak, uveren je da će protiv Estonije utisak biti kompletan.

''Sve je podređeno tim kvalifikacijama, nekada bi rezultat bio u drugom planu, ali za nas to ne važi. Moramo da pobedimo Estoniju i počnemo da vraćamo veru u reprezentaciju'', istakao je Đuričić.

Trijumf nad Estoncima našem timu je neophodan kako bi počela da se stvara pobednička atmosfera pred start u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji.

''Ne želim da tražim alibi, mi moramo da igramo i da se kvalifikujemo za SP u Rusiji kako znamo i umemo. Mislim da to možemo'',
zaključio je fudbaler Anderlehta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mrki 1999
Sunday, 27.03.2016
17:16

Mrki,Sto pominjete komentare Palme, kada je covek do prekjuce mislio da se fudbal igra na cetiri gola i da je lopta cetvrtasta.No dato je pravo svakome ,da komentarise.

avatar
Mario Götze - Return
Sunday, 27.03.2016
15:26

Jao dokle vise ova prica tako vec pricaju 6 godina, cas moramo na Euro 2012, onda moramo na SP 2014, pa onda moramo ucestvovati na EU 2016 msm povecali su i broj ucesnika, ali ne vredi nema od naseg fudbala na veliku zalost nista... Imamo igrace ali nemamo trenera koji moze da ih uigra i motivise... Mora nam neki trener ostati duzi vremenski period, a ne da ga menjamo posle svake utakmice, od Antica nismo imali normalnog trenera...

avatar
NJRBOB
Sunday, 27.03.2016
14:21

Ovaj prica o kvalitetu a Ivanovic prica da ga nemamo.. Odlucite se vise haha

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 27.03.2016
14:26

Ne da nemamo kvalitet nego da nismo velesila, postoji velika razlika...

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 27.03.2016
14:21

Da li neko zna zbog cega igramo tek u utorak? Zasto nismo za vikend?

avatar
Dača
Sunday, 27.03.2016
15:25

Zato što se vikendom uglavnom ne radi pa svi sede kući i gledaju TV a utorak je radni dan pa će mnogo manje ljudi da gleda njihovu sramotu.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 27.03.2016
16:48