Đurić podseća: ''Partizan jedini srpski predstavnik u Evropi''

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.07.2014.
15:07
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Partizana Dragan Đurić neće biti u Razgradu večeras, sa ekipom crno-belih, ali će putem tv-prenosa ispratiti duel sa Ludogorecom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uoči večerašnjeg meča (20 časova), predsednik Partizana govorio je za bugarske medije i naglasio da cilj njegovog tima nije nikakva ''osveta'' za prošlogodišnju eliminaciju, već isključivo što duži opstanak u Evropi.

Put do ostvarenja tog cilja vodi preko Ludogoreca, a Đurić ističe da će biti zanimljivo videti gde su sada ove dve ekipe, godinu dana posle prošlogodišnjeg dvomeča.

''Ne znam detalje o igri i sastavu Ludogoreca, ali su mi treneri rekli da imaju nekoliko dobrih igrača. Ali, imamo i mi svoje prednosti, želimo da stignemo do plej-ofa. Partizan je jedini srpski predstavnik u Evropi, pa mora i da potvrdi tu svoju reputaciju'', izjavio je Đurić.

On je dodao i da crno-beli nisu tražili savete od svog bivšeg fudbalera i reprezentativca Bugarske Ivana Ivanova.

''On je u Bazelu i nema mnogo dodira sa srpskim i bugarskim fudbalom. Imamo mi odličan stručni štab, koji je već skautirao Ludogorec, napravili su detaljne analize i igrači samo treba da slede upustva koja dobiju'', naglašava Đurić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke