Đurić otvorio dušu: ''Ko je pustio 100 pijanih navijača i vođu iz Đenove?''

Autor: Darko Mitrović
subota 25.10.2014.
11:03
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi čovek Partizana Dragan Đurić oglasio se posle jučerašnje odluke UEFA, koja je našu reprezentaciju oštro kaznila posle nemilih scena u Humskoj, na utakmici Srbija - Albanija.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

I predsednik Partizana se slaže sa opštom ocenom kako je odluka UEFA ''neobjektivna'', ali istovremeno je iskoristio priliku i da ukaže na neke detalje o kojima se u ovdašnjoj javnosti nije previše govorilo.

On tvrdi da nije ušlo ''100 pijanih navijača, sa vođom iz Đenove'', UEFA ne bi imala na osnovu čega da nas kazni, pa zato postavlja pitanje zašto su se uopšte ti huligani i našli na tribinama stadiona u Humskoj.

''Trebalo bi da se srpskoj javnosti kaže zašto je dozvoljeno da 100 pijanih navijača sa vođom iz Đenove bude pušteno na stadion. Da li hoćemo 'srpski Hejsel'? Neko je želeo da se desi krvoproliće, to su želeli i u Đenovi, to su isti kreatori'', uverava Đurić, a penose ''Novosti''.

On takođe tvrdi i kako smo svi zaboravili Đenovu, a da nam se već dogodila nova.

''Šta bi sa istragom, u čemu je problem?
Dogodila se nova Đenova, kad će se počinioci izvesti pravdi? Žao mi je naših momaka koji igraju za reprezentaciju, koji oni motiv posle svega više imaju da igraju?'', izjavio je Đurić.

Prvi čovek Partizana istovremeno staje i u odbranu FSS, jer smatra da je Savez ostavljen da se ''sam bori'' sa huliganima.

I posle se neko pita zašto UEFA posle Đenove nije kaznila i Italiju kao što je juče kaznila Srbiju. Đurić je objasnio...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke