Đurić: "Jedino Partizan vredi u Srbiji"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.10.2014.
20:23
Izvor: Sportske.net

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić govorio je večeras na proslavi 69. rođendana Jugoslovenskog sportskog društva Partizan o tome kako crno-bela porodica nastavlja da se bori sa svim nedaćama i pokazuje da jedina vredi u Srbiji.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Članovi JSD Partizan okupili su se večeras u "Zemunelu" gde je prigodnom svečanošću obeležen 69. rođendan crno-bele porodice.

Najboljima u 2014. godini uručena su priznanja a kraći govor održao je i predsednik FK Partizan Dragan Đurić.

Govoreći o problemima sa kojima se susreću svi članovi JSD Partizan Đurić je istakao da klubovi nastavljaju da se bore u teškim okolnostima i da time dokazuju da je Partizan jedino što vredi u Srbiji.

"Sami smo kao brod koji plovi sa kapetanima pokušavajući da se vrati u mirnu luku. Nikad nismo bili u težoj finansijskoj situaciji, ali pokazali smo da uprkos tome jedino Partizan vredi u Srbiji. Moramo da nastavimo da se borimo i pomažemo jedni drugima. Neka živi naša crno-bela porodica, neka žive naši šampioni" rekao je Đurić.

Za najboljeg sportistu JSD Partizan u 2014. godini izabran je plivač Velimir Stjepanović, najbolja sportistkinja je Andrea Arsović, a košarkaški klub najbolji u konkurenciji ekipnih sportova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke