Đurđević zove 'Grobare': "U Nišu se rešavaju mnoge stvari"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.05.2017.
13:56
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Najbolji strelac domaćeg šampionata Uroš Đurđević nagovestio je da će utakmica u Nišu imati ogroman značaj u borbi za šampionsku titulu i pozvao "Grobare" da napune "Čair".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana upisali su još jedan trijumf u domaćem šampionatu i tako stigli na dva korak od šampionske titule. Crno-beli su u subotu, posle preokreta, uspeli da savladaju Voždovac i da na taj način zadrže lidersku poziciju na tabeli.

"Ušli smo malo nervoznije u utakmicu, jer kao i uvek nama kiks nije dozvoljen, a upravo se desilo da nas je poremetio njihov gol" kazao je najbolji strelac Partizana Uroš Đurđević.

Voždovac je stigao do prednosti u ranoj fazi utakmice, a nakon kiksa golmana Nemanje Stevanovića. Partizan je u nastavku preokrenuo i slavio rezultatom 2:1 ali to nije bio prvi put da crno-beli stižu do trijumfa posle preokreta.

"Ta nervoza je nešto što čovek ne može da kontroliše usled jake želje. Na poluvremenu nije bilo nervoze, navikli smo da se vraćamo jači na teren posle konsultacija sa stručnim štabim, što smo pokazali i u susretu ranije sa Voždovcem u Kupu Srbije, ali i sa drugim ekipama" dodao je Đurđević.

Upravo je Uroš Đurđević bio strelac pobedonosnog gola za Partizan. Ovoga puta Đurđević je matirao protivničkog golmana "sa kreča".

"Zaista mi gol mnogo znači, ne samo meni već čitavoj ekipi. Znamo koliko je važna svaka utakmica i svaki gol u borbi za titulu. Započeo je Leo, završio sam ja i još jednom smo obradovali 'Grobare'" istakao je Đurđević.

Najbolji strelac Partizana zahvalio se navijačima što su i pored suspenzije koju je izrekla Disciplinska komisija FSS došli ispred stadiona i podržali svoju ekipu. Đurđević je ujedno pozvao "Grobare" da u sredu budu uz ekipu jer bi meč u Nišu mogao da odluči pitanje prvaka.

"Za nas sada i najteža utakmica u kojoj se mnoge stvari rešavaju. Očekujemo veliku podršku 'Grobara' u Nišu. Borimo se kao i do sada, do kraja" zaključio je Đurđević.

Partizan posle 35 odigranih utakmica vodi na tabeli Superlige sa 52 boda, a do kraja prvenstva crno-beli gostuju Radničkom u Nišu i dočekuju lučansku Mladost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Sunday, 14.05.2017
20:10

Da narocito sa vozdovcecm , tu se vidi sve od kvaliteta pojedinaca do prelepe igre.

avatar
Sunday, 14.05.2017
15:02

U Nisu ce biti reseno sve.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 14.05.2017
15:32

Jesi primetio da je Đurđević ponekad malo previše sebičan?

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 14.05.2017
18:23

Mislim mene je baš iznerviralo kad je iz mrtvog ugla pokušao da da gol umesto da zavrne loptu.

avatar
Sunday, 14.05.2017
15:43

Jesam. Ne samo ponekad nego i vrlo cesto, a i poprilicno je osoran i bahat, treba neko da mu skrene paznju na to da se u Evropi to ne tolerise.

avatar
Sunday, 14.05.2017
15:41

ja sam juce primetio Jankovica ... ali i Djurdjevic i Leonardo umeju da budu sebicni , valjda je malo proradilo rivalstvo oko toga ko ce biti prvi strelac

avatar
Sunday, 14.05.2017
14:28
avatar
England
Sunday, 14.05.2017
14:24

Samo da ne brani onaj okoreli zvezdas Stevanovic, lik ce namjerno da nas ukopa.

avatar
Kiddo
Sunday, 14.05.2017
15:23

cemu korist od takve price,ako mu ne mozes dati podrsku,nemoj ga ni gasiti,sada pred najvazniji mec. Ako ga Nikolic stavi na gol, ko smo mi da sumljamo. Da odbrani penal u Nisu,svi bi ga tetovirali,pusti suplju.

avatar
England
Sunday, 14.05.2017
16:28

Nikolic ima moju podrsku ali sto se tice golmana mora nesto da ucini. Ako si pratio slavlje igraca poslije trijumfa nad Vozdovcem pogledaj Stevanovica, on uopste ne slavi sa navijacima, zar ti to nije cudno?

avatar
Sunday, 14.05.2017
15:41

lik je obe utakmice na kojima je branio unazadio tim svojim intervencijama ... a bas sam se pitao zasto smo ga dovodili ako nam ne brani ... sada mi je jasno zasto nije branio ali mi nije jasno sto smo ga dovodili

avatar
Navijač Partizana
Sunday, 14.05.2017
14:19

Partizan šampion!