Đurđević žali, Kurčubić zadovoljan rezultatom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.08.2014.
23:12
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Nakon remija bez golova na Karaburmi treneri OFK Beograda i Spartaka na različite načine prihvatili su činjenicu da su dva tima podelila plen.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Jedina utakmica drugog kola JSL na kojoj u subotu nije bilo golova viđena je na Karaburmi gde je OFK Beograd ugostio subotički Spartak.

Premda su bili bliži trijumfu, kako je i trener Dejan Đurđević rekao, fudbaleri OFK Beograda nisu uspeli da materijalizuju šanse i upišu prvu pobedu na startu sezone.

"Bolji je pristup igri nego u Novom Sadu. Pored inicijative, nedostajalo nam je više sreće u završnici i pored maksimalnog pristupa. Pokušali smo i sa promenama da uradimo nešto više, ali nismo uspeli da dođemo do pobede iako mislim da smo zaslužili i bili bliži od protivnika" rekao je trener OFK Beograda posle utakmice.

Sa druge strane, strateg Spartaka Petar Kurčubić istakao je da može da bude zadovoljan samo rezultatom jer je njegov tim Beograd napustio neporažen i bez primljenog gola.

"Moj tim je mogao više da pruži u današnjem meču. Dosta jesmo grešili u prvom delu, u drugom smo se konsolidovali, ali nismo uspevali da napadnemo OFK Beograd. Jedino mogu biti zadovoljan rezultatom" konstatovao je Kurčubić.

Spartak nakon remija na Karaburmi ima četiri osvojena boda a narednog vikenda dočekuje Mladost iz Lučana, dok će ekipa OFK Beograda na gostovanju Napretku tražiti prvi trijumf.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke