Đurđević zahvalan 'Grobarima': "Vraćam im na terenu"

Autor: Beta Beta
sreda 08.03.2017.
19:01
Izvor: Beta

Napadač Partizana Uroš Đurđević rekao je da je očekivao tešku utakmicu protiv Metalca u Superligi Srbije, ali da je ekipa dobro reagovala i zasluženo pobedila.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Partizan je danas slavio u 25. kolu Superlige Srbije, a za vikend je odigrao 1:1 protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić".

"Očekivali smo vrlo tešku utakmicu, jer znamo da je prva sledeća posle derbija uvek teška. Dobro smo počeli, prvo poluvreme smo odigrali dobro, ali smo dali samo jedan gol, iako smo imali mnogo šansi. U drugom poluvremenu smo takođe kontrolisali igru i na kraju zasluženo pobedili 3:0", rekao je Đurđević novinarima posle meča.

Uroš Đurđević je u subotu doneo bod Partizanu golom u 87. minutu 153. "večitog" derbija, a nakon današnje utakmice priznao je da se osetila iscrpljenost.

"Dosta me je iscrpeo derbi. Prvi put sam igrao dole u 'rupi'. Bilo je jako teško, ali uspeo sam da se oporavim, tako da smo danas odigrali normalno utakmicu. Sutra nas čeka oporavak i onda još jedna teška utakmica. Sutra počinjemo da se spremamo za Lučane. Biće teško dole, ali mi nastavljamo dalje i nastavljamo ovaj pobednički niz", rekao je Djurdjević.

U medijima se od kraja derbija vodila polemika da li je Đurđević zakačio loptu i rukom dok je glavom davao gol.

"Smetalo mi je to pomalo, samo se o tome pričalo, a ne o tome koliko smo mi šansi imali, a oni ne... Prijalo mi je i skandiranje navijača danas, znači mi što su me prihvatili. Ja im to vraćam na terenu", rekao je Đurđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 08.03.2017
21:07

Djurdjevicu, biraj reci, samo ces sebi napraviti problem takvim izrazavanjem...

avatar
Flex2302
Wednesday, 08.03.2017
20:10

Legendo samo tako nastavi. Grobari su uz tebe.