Đurđević trpeo uvrede posle meča i poručio: ''Leo je možda malo nervozan''

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.07.2017.
09:23
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS, SOS Kanal

Iako je sinoć postigao prvi gol za crno-bele i ''probio led'' u Evropi na startu nove sezone, Uroš Đurđević je doživeo da mu deo navijača zviždi u finišu meča, a po završetku utakmice i da ga vređaju. Progovorio i o odnosu sa Leonardom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ono što Urošu Đurđeviću najviše zameraju mnogi navijači, to je njegova sebičnost u nadoknadi vremena, kada je odlučio da sam završi kontranapad, iako je imao slobodnog Leonarda na suprotnoj strani. Udarac napadača Partizana zaustavio je odlični golman Podgoričana Mijatović, a onda je usledilo veliko nezadovoljstvo usmereno ka Đurđeviću.

Kako je preneo ''Mondo'', posle meča jedan od navijača mu je uputio uvredljive reči dok je Đurđević davao izjavu novinarima.

''Daj nekom loptu. Nisi sam... Pi.ko sebična".

Ni to nije bilo sve, pa se još jedan od Partizanovih navijača ''ušunjao'' među novinare i Đurđeviću postavio pitanje:

''Đuka, ceo stadion je video, atmosfera u timu je nenormalna, katastrofalna, svako igra za sebe. Da li se to među vama poznaje ili to samo tako deluje?", na šta je Đurđević odgovorio da ''ne zna'' i da ''nije primetio''.

A u razgovoru sa SOS kanal, napada Partizana je, između ostalog progovorio o problemima koje ima sa Leonardom, što se moglo i videti u nekoliko navrata tokom sinoćnje utakmice, kada su se sukobljavali oko izvođenja penala i slobodnog udarca.

''Ne znam zašto ne štima naš odnos, i on i ja smo dali po gol. Možda je malo i nervozan. Pojavjivalo se u medijima da je nervozan, ali ne znam zašto je nervozan.

Možda kod njega postoji neka želja da ide, ili šta već ali ja sam ovde u Partizanu, dajem sve od sebe u svakoj utakmici voleo bih da i on to radi kao što je i sada to uradio - ušao i dao gol'',
poručio je Đurđević, a onda prokomentarisao razgovor sa Leonardom pre izvođenja penala.

''Ja sam bio na spisku za penal. On je rekao 'ok''', iatskao je Đurđević, mada to baš i nije tako izgledalo sa strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pizdic
Wednesday, 12.07.2017
17:45
avatar
Pizdic
Wednesday, 12.07.2017
12:50

Leo nervozan, ti sebican, tawamba ne zna, cirkovic nesiguran...da nam Bog pomogne...sve je ovo uprava kriva..nista uradili nisu a hoce evropu i pare...e pa nemaaa.. Daj Boze da udjemo ali tesko....

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 12.07.2017
12:00

Leo je za njega FUDBALER.

avatar
Didije
Wednesday, 12.07.2017
10:33

Urose ti samo pored njega mozes nesto,Leonardo je igracina ispostujte ga!

avatar
Гробарка до гроба
Wednesday, 12.07.2017
13:45

Pa sta treba da trckaramo za njim i da mu ispunimo svaku zelju.Niti smo mi zlatne ribice,niti je on Bog

avatar
Minas lauri
Wednesday, 12.07.2017
16:29

dajte oladide od leonarda, postoji partizan i bez njega. Dajte ga za 5m, uzecemo sumu i sou napraviti. Uros oce da ostane u Partizaznu dok onaj nes izigrava. Samo primjecujete da Uros njemu loptu ne daje a suprotno ne je l tako, sto covjek iz kornera prakticno sutira?nIdi bre, nek rijese to i obojica ostanu da napadnemo ls

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 12.07.2017
10:33

Nigde on nece uspeti sa ovakvim ponasanjem na terenu.Po svemu sudeci,on to ne shvata,pa ce ostati samo nedokazani talenat u Evropi.Slobodan udarac je morao da izvodi Leo,neznam zasto je silovao situaciju.Uprava treba da ucini sve da zadrzi Lea,da forsira Jovanovica,jer ocigledno,Djurdjevic nije vise onaj iz prosle sezone a da li ce biti uopste?

avatar
Гробарка до гроба
Wednesday, 12.07.2017
13:43

Mozda,kazem mozda Leo jeste bolji igrac od Djuke,ali nije bolji covjek......Mozda ce te svi reci da nije ovako,ali u fudbalu je vaznije biti covjek

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 12.07.2017
20:18

Pogledaj im u lice i oci pa ce ti se reci ko je kakav covek

avatar
Offside
Wednesday, 12.07.2017
13:46

Jesi li ti pogledao sta si napisao?Djuka je kao napadac dobio da izvodi penal jer Leonardo nije bio u timu,dakle to je odredjeno ranije.Sto se slobodnjaka tice,decko je uputio odlican sut i kod prvog i kod drugog slobodnjaka tako da argument da ga napadate za slobodnjak nemate,mozda bi i Leo promasio.A uprava nikako ne treba da forsira igraca koji se ovako bezobrazno ponasa i koji ucenjuje i misli da je iznad svih.Uprava ce naci adekvatnu zamenu za te pare.A jesi li ti svestan sta bi bilo kada bi krenula kocka sa Jovanovicem.Decko ima 18 god. i treba ga baciti u vatru?I sta krene da masi i nepostigne gol,mi ispadnemo a jos krene lose i u JSL?Pa decka bi razapeli a jos nije ni krenuo da igra.Budi realan Djuka je zasluzio mesto startera jer igra srcem kao i Evi,a meni stvarno nije jasno na osnovu cega si ti zakljucio da on nije onaj stari...

avatar
gosfkcz
Wednesday, 12.07.2017
10:17

Obojica su, da ne kazem arogantni, u glavama broj jedan u timu i puni sujete, prvi put kada ne bude islo nastace kurcslus ukoliko odtanu obojica u klubu.

avatar
Offside
Wednesday, 12.07.2017
10:16

Sramota je da ste zaboravili da Uros Djurdjevic NIKADA nije pisao oprostajne poruke po instagramu,ZABORAVILI ste sta je taj decko uradio prosle sezone,ZABORAVILI ste da je ovaj decko rekao DA CE OSTATI U KLUBU BEZ OBZIRA NA PONUDU KAKO BI SE ODUZIO PARTIZANU.Sve ste zaborvili i posle svega vi mu jos zvizdite...Traba vas sve proterati sa stadiona jer niste zasluzili da gledate sveti klub jer jednog obicnog klovna koji je umislio da je Bog pa ucenjuje MOJ i VAS Partizan dizete u nebesa a ovom decku zvizdite i pljujete ga.GADITE MI SE,NISTE ZASLUZILI DA GLEDATE PARTIZAN JER O POSTOVANJU PREMA URADJENOM NEMATE POJMA,CAST IZUZECIMA KOJI IMAJU REALNO MISLJENJE.

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 12.07.2017
11:41

Klub Partizan prvenstveno cine igraci a ne uprava.Mi navijaci volimo igrace i njima se divimo a ne Vazuri i Vucelicu.Leo je za sve u pravu,to pokazuju aplauzi navijaca sinoc i zvizduci Djurdjevicu.Uprava je nesto muljala ispod zita u vezi Lea i zato se tako ponasa.Covek mrzi nepravdu.A ko koliko znaci vise Partizanu i navijacima videlo se kad je usao u drugom poluvremenu i preporodio tim a Djurdjevic je igrao od pocetka

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 12.07.2017
12:23

A ti si zaboravio da je Djurdjevic obican panj bez Leonarda.