Đurđević: "Prijao mi je odmor"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.10.2016.
12:20
Izvor: Sportske.net, Beta

Dvostruki strelac za Partizan u meču sa Radnikom priznao je da mu je prijalo to što je preskočio duel sa Žarkovom pošto mu je bilo neophodno osveženje.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da mu je prijalo što je propustio kup utakmicu svog tima i da je osvežen odigrao utakmicu protiv Radnika u Surdulici, u kojoj je postigao dva gola.

"Došao sam u Partizan bez priprema i hvatao sam formu kroz utakmice. Protiv Radničkog iz Niša me je već savladao malo umor, jer sam odigrao mnogo utakmica za klub i reprezentaciju tokom kratkog perioda. Nisam igrao Kup utakmicu i tada sam se malo osvežio", rekao je Đurđević za sajt kluba.

Partizan je u Surdulici pobedio 3:1, a već u 11. minutu bilo je 2:0, golovima Leonarda i Đurđevića, koji je u finišu meča dao još jedan gol.

"Očekivali smo tešku utakmicu s Radnikom, ali smo je, srećom, dobro počeli i već u 11. minutu poveli sa 2:0. Imali smo još mnogo šansi u prvom poluvremenu da povećamo prednost, ali, ruku na srce, imali su i oni. Ekipa stalno izbaci nekog pojedinca, ovog puta sam to bio ja, ali je u  svemu najbitnije da smo pobedili i odneli tri boda", rekao je Đurđević.

Sledeći protivnik Partizana je Novi Pazar, za koga je napadač crno-belih rekao da je nezgodan protivnik.

"Novi Pazar je uvek nezgodan protivnik. Igramo na svom stadionu i ako budemo pravi, u šta ne sumnjam, mislim da ćemo ostvariti još jednu pobedu", rekao je Đurđević.

Utakmicom sa Novim Pazarom na svom terenu Partizan će završiti prvu fazu takmičenja u domaćem šampionatu, a zatim slede još dve utakmice u Humskoj u okviru 16. i 17. kola Superlige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partibrejker
Sunday, 30.10.2016
15:00

Ovaj Đurđević ima indijanske krvi.Original Komanči.

avatar
Igorinjo
Sunday, 30.10.2016
13:40

Kako dobar potez Uroša da dođe u Partizan i okrene karijeru za 360 stepeni. Dobar potez i Partizana da ga dobede. Samo napred.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 30.10.2016
14:25

Za 180 stepeni jer bi se sa 360 samo vratio na isto ili bi ostao na istom:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 30.10.2016
13:27

Bilo kako bilo: Stevanovic- Vulicevic, Ostojic, Milenkovic, Miletic- Everton- Stevanovic, Marjanovic, Leonardo- Mihajlovic/Djurdjic, Djurdjevic. Jovicic, Gogua/Bogosavac, Radin/Ilic/Djurickovic (i posle), Jankovic/Damnjanovic, Djurdjic/Mihajlovic, Vlahovic/Jovanovic. Ovako treba da izgledaju sastav i izbor igraca za klupu, sve ostalo je jedna neozbiljna, a i besmislena prica.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
10:10

Bez kose crte izmedju Radina i Ilica, a Djurickovic je konkurent i za desno krilo i za ofanzivnog veznog, Mihajlovic i za igru po boku i za poluspica:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
11:30

A moze i da ostane ta kosa izmedju Radina, Saleta i Djuricka, a da na klupi budu i Gogua i Bogosavac:-D