Đurđević predlaže ko bi trebalo da ga zameni u Partizanu, ali šta o tome misli Đukić?

Autor: Darko Mitrović
subota 23.09.2017.
12:47
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Doskora najbolji strelac Partizana i dalje je u kontaktu sa bivšim saigračima, uveren da Partizan ima adekvatnu zamenu za njega. Ali...

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle sjajne sezone u Partizanu i ulaska sa crno-belima u Ligu Evrope, Uroš Đurđević je napravio novi korak napred u karijeri, pa ga sada gledamo u Ligi šampiona, u dresu atinskog Olimpijakosa.

Debi u evropskoj eliti neće pamtiti po dobrom rezultatu, Olimpijakos je izgubio na svom terenu od Sportinga (2:3), ali Đurđević je oduševljen samom činjenicom da ima priliku da igra na tako visokom nivou.

''Ambijent je bio za priču, to treba doživeti. Ne postoje reči kojima bi se objasnila atmosfera. Imamo fenomenalnu grupu i svaka utakmica će biti spektakl. Sledi nam gostovanje Juventusu u Torinu, pa put na 'Kamp nou'.

Dešavaju mi se lepe stvari i živim svoj san. Pre početka prošle sezone nisam imao klub, sada igram Ligu šampiona'', izjavio je Đurđević za današnji ''Blic''.

Svoj golgeterski prvenac upisao je u prvenstvenom meču sa Asterasom, a s tim u vezi naglašava da trener Besnik Hasi za sada ne vrši pritisak na njega da odmah mora da počne da ''rešeta''.

''Rekao mi je da se dobro krećem, da sam agilan i bitna sam karika'', otkriva Đurđević.

Kada je u pitanju ekipa Partizana, Đurđeviću je drago zbog dobrog starta u Ligi Evrope, veruje da će crno-beli tako i nastaviti, a ima predlog i za svog naslednika u špicu ekipe iz Humske.

''Mojim odlaskom veću šansu bi trebalo da dobije Đorđe Jovanović, koji je neverovatan potencijal'', ističe Đurđević i otkriva da je od bivših saigrača u stalnom kontaktu sa Ostojićem, Kosovićem, kapitenom Ilićem.

Kada je u pitanju mladi Jovanović, on je tokom priprema skrenuo pažnju na sebe, bio je dvostruki strelac protiv Kopenhagena, ali je potom polako padao u drugi plan, pa ga u poslednjih nekoliko mečeva nije bilo ni na klupi za rezerve. Prednost sada imaju novajlije Ožegović i Solomon, uz već standardnog Tavambu.

Možda se po tom pitanju nešto promeni sutra na Banjici?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 56
Saturday, 23.09.2017
13:52

Treba ali tek kada potpiše profesionalni ugovor na minimum 4 godine jer mu stipendijski uskoro ističe. Ne znam ko i šta čeka ali već je 7 meseci prošlo od njegovog punoletstva i prava da potpiše ugovor na duži period od 3 godine. Tek kada potpiše ugovor tada može ozbiljnije da se računa na njega.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 23.09.2017
13:28

Stojkovic, Antonov, Suma i Tosic su bas ogromna pojacanja, i od Neme Miletica, Mitrovica, Pantica i Solomona moze da bude dosta koristi (po mom misljenju, mozda vise od Mitrovica i Pantica nego od ove dvojice), onog devetog novajliju ne bih komentarisao. Uopste ne razumem zbog cega Alen Stevanovic vise nije nas igrac, onaj koji je doneo takvu odluku se sigurno nije (ruko)vodio iskljucivo fudbalskim rezonima, a da li je isti uopste njih -konsultovao- i ukljucio u racunicu kad je tako odlucio, cak i to je veliko pitanje...

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 23.09.2017
12:53

Bravo! Mali vec nekoliko meceva zaredom nije u protokolu, to je SRAMOTA!