Đurđević: "Ponovo smo pokazali da smo prava ekipa"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.03.2017.
18:24
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da je njegova ekipa zasluženo slavila protiv Mladosti i dodao da su crno-beli ponovo pokazali da su prva ekipa.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizan je pobedio danas u Lučanima ekipu Mladosti sa 2:0 u utakmici 26. kola Superlige Srbije.

"Očekivali smo da će utakmica biti teška i to se pokazalo tačnim. Teren je bio izuzetno težak, ali na kraju smo ponovo pokazali da smo prava ekipa i zasluženo odneli sva tri boda", rekao je Đurđević za sajt kluba.

Strelci golova u 42. i 75 minutu bili su Brazilac Leonardo da Silva i Uroš Đurđević. Upravo su Đurđević i Leonardo u trci za najboljeg strelca domaćeg šampionata. Leonardo je do sada postigao 14, a Đurđević 13 golova.

"Trenutno smo u vrhu liste strelaca, ali mislim da je to sada manje bitno u odnosu na činjenicu da je najvažnije da Partizan pobeđuje. Ko daje golove manje je važno za tim", rekao je Đurđević.

Đurđević je na meču u Lučanima imao dosta teških duela s protivničkim igračima, a u 85. minutu mu je ukazana i pomoć na terenu.

"Jeste, dosta sam imao duela, ali sam se već na to i navikao. Danas je malo teže bilo sačuvati loptu po ovakvom terenu, ali u većini slučajeva sam uspevao da izađem kao pobednik što je i rezultiralo postignutim golom. Što se tiče intervencije, ništa strašno, mala posekotina, neko me je zakačio kopačkom kad sam postigao gol", rekao je napadač Partizana.

On je po izlasku sa terena dobio aplauz publike.

"Znači mi dosta podrška publike, kako meni tako u celoj ekipi. Zahvalio bi im se na odličnoj podršci, a upravo im to vraćam i dobrim partijama na terenu", rekao je Đurđević.

Partizan u narednom kolu igra protiv Voždovca na svom terenu.

"Dovoljno vremena da se lepo odmorimo i pripremimo za sledeću utakmicu protiv Voždovca. Dosta je bitna za nas kako bismo nastavili niz nepobedivosti i u tako dobroj atmosferi otišli na reprezentativnu pauzu", rekao je Đurđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Monday, 13.03.2017
07:37

Ponovo ste igrali namjestenu utakmicu.

avatar
Poznavalac
Sunday, 12.03.2017
20:28

Ne tripujte se bez razloga,daleko ste vi od prave ekipe..niste u stanju da nadigrate lucane,milanovac,ivanjicu i šta očekivati od vas u evropi??Ali niste vi krivi,igrate koliko znate i umete već je kriva uprava što vas je takve sastavila..

avatar
Sunday, 12.03.2017
20:06

Đurđevića je neko malo zakačio kopačkom po glavi kad je postigao gol, kod prvog su ga malo vukli, a zvezdini igrači se šetaju (Ruiz), žongliraju (Kanga), neometano centriraju (Petković i Anđelković), neometano šutiraju (Boaće, Kanga, Ruiz, Plavšić, Donald, Le Talek, Petković i Anđelković) i daju golove kao na onim pripremnim, prijateljskim utakmicama amaterskim.

avatar
Aleksandar K
Monday, 13.03.2017
07:39

Vama se svi sklanjaju da postignete gol bruku para ste iskesirali na kupovinu utakmica

avatar
Black&White
Sunday, 12.03.2017
19:59

Mnogo smo jaki !

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 12.03.2017
19:55

Opet smo osteceni za penal.

avatar
chaki
Sunday, 12.03.2017
19:54

Ma strasna ekipa

avatar
Black&White
Sunday, 12.03.2017
19:45