Đurđević: "Pobeda pred pauzu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.08.2014.
17:36
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević izjavio je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica sa Novim Pazarom ali da bi dobar rezultat pred odlazak na pauzu u šampionatu imao veliki značaj.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Nakon nešto slabijeg otvaranja sezone i samo jednog osvojenog boda posle dva odigrana kola, fudbaleri OFK Beograda iznenadili su Napredak u Kruševcu, slavili rezultatom 2:4, pa puni elana čekaju utakmicu četvrtog kola sa trećeplasiranim Novim Pazarom.

"Gledamo svoj posao i svoje dvorište. Pred nama je utakmica koja neće biti nimalo laka, jer velika su očekivanja posle dobrog rezultata u Kruševcu. Strpljivom i stabilnom igrom verujemo da ćemo ostvariti dobar rezultat" rekao je na današnjoj konferenciji za medije Dejan Đurđević.

Strateg OFK Beograda objasnio je da bi drugom vezanom pobedom njegov tim ostao u dobrom ritmu pred pauzu u šampionatu koju će Švaba iskoristiti da dodatno uigra ekipu i pripremi je za iskušenja koja dolaze.

"Dobro smo radili i očekujemo da pred pauzu od dve nedelje odemo sa pobedom i uz pojačanja koja smo doveli pripremimo ekipu za nastavak šampionata" zaključio je Đurđević.

Udarna igra Đurđevićevog tima u predstojećem susretu biće Aleksandar Čavrić koji je u Kruševcu postigao dva gola i upisao jednu asistenciju.

"Biće teško protiv Pazaraca, ali verujemo u dobar rezultat, jer smo ostvarili prvu pobedu u šampionatu i krasi nas dobra igra. Ukoliko ponovimo meč iz Kruševca možemo doći do pobede, a u tom slučaju je nebitno ko će postići gol, samo da se radujemo na kraju" rekao je Čavrić pred nedeljni duel na Karaburmi.

Utakmica 4. kola Jelen Superlige između OFK Beograda i Novog Pazara zakazana je za nedelju od 17 časova a igra se na "Omladinskom stadionu" na Karaburmi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke