Đurđević: "Partizan počinje da liči na ratničku ekipu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.09.2016.
13:14
Izvor: Beta

Junak Partizanove pobede nad kruševačkim Napretkom Uroš Đurđević rekao je da crno-beli počinju da liče na ratničku ekipu i da u svlačionici trenutno vlada sjajna atmosfera.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je danas da su crno-beli serijom pobeda podigli atmosferu u ekipi i dodao da mu mnogo znači što je ušao u golgetersku formu.

"Sinoć smo pobedili i u Kup takmičenju, tako da je sada i atmosfera prava pobednička. Stručni štab radi svoj deo posla na najbolji mogući način, a igrači su to osetili i sada Partizan polako počinje da liči na pravu ratničku ekipu", rekao je Đurđević za klupski sajt.

Partizan se plasirao u osminu finala Kupa Srbije, posle sinoćne pobede od 3:1 nad kruševačkim Napretkom u Beogradu. Strelac prvog i trećeg gola za crno-bele bio je upravo Uroš Đurđević.

"Ova dva sinoćna gola su mi izuzetno bitna, jer sam u prethodne tri utakmice, po ocenama svih odigrao jako dobro, ali su nedostajali golovi. Posebno mi je drago što sam razbio maler protiv kvalitetne ekipe iz Kruševca, a zna se da su nam oni dužnici s početka sezone, kada su nas pobedili u prvenstvu", kazao je Đurđević.

Partizan je u seriji pobeda od 27. avgusta, a Đurđević je izrazio nadu da će se uspešan niz nastaviti.

"Namestilo se da je sa mojim dolaskom krenula serija pobeda u prvenstvu bez primljenog gola… Rad, Borac, Zvezda, a nadam se seriji bez kraja. Bićemo sve jači. Uvek sam gladan golova i to se verovatno vidi na terenu. Moj karakter mi ne dozvoljava da budem zadovoljan, uvek želim još golova. Možda nekada i preteram, ali šta da se radi, imam pobednički mentalitet i voljni momenat i nikada se ne mirim sa porazom. Verovatno ću sa godinama kanalisati tu energiju, ali sada je ovako", rekao je on.

Mladi napadač je ovog leta došao u Partizan posle sezone provedene u italijanskom Palermu.

"Sadašnji sastav Partizana ima zaista izuzetne znalce – (Sašu) Ilića, Leonarda, (Valerija) Božinova, (Nikolu) Đurđića... Bilo s kim da igram, uvek mogu da očekujem dobar pas i, verujte, da mi je svejedno za koga će da se odluči stručni štab", rekao je Đurđević.

"Uvek sam u službi ekipe. Trudim se svaki put da dam sve od sebe, ne znam da se štedim i uvek ću ostaviti srce na terenu. Mogu da odigram loše, ali uvek ću se boriti maksimalno, do poslednjeg atoma snage u pravom smislu te reči", dodao je on.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu Partizan igra za vikend protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, a pre odlaska na reprezentativnu pauzu crno-bele očekuje još duel sa lučanskom Mladosti u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 23.09.2016
20:08

Oprezno s ratnickom igrom, Savez i sudije nisu vam naklonjene, ne zaboravi tu cinjenicu,hahaha.

avatar
Android Komarac
Friday, 23.09.2016
12:27
avatar
Anderton
Friday, 23.09.2016
11:32

Ne znam da li smo gledali istu utakmicu? Drugo poluvreme ste se vukli po terenu, trebali smo i drugi gol da primimo.

avatar
Peđa3
Thursday, 22.09.2016
21:06

Uroše, živ bio!

avatar
PLAYBOY
Thursday, 22.09.2016
16:02

Mogu vam reci da Uros, pored Bozinova i Djurdjica, i lici na napadaca :D sto i nije toliko tesko uzimajuci u obzir kakve skule su ova dvojica :D

avatar
Don.Mile
Thursday, 22.09.2016
14:17

sta ce nam ratnicka ekipa protiv timova iz JSL ??? sto niste bili ratnici tamo gde se racuna , u Evropi ?

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 22.09.2016
15:47

To pitanje postavi Ivanu Tomiću što je izigravao Ajnštajna. Da je Nikolić bio od starta bili bi sad u grupnoj fazi. Evropa dolazi naredne sezone živi bili pa videli!

avatar
Don.Mile
Thursday, 22.09.2016
18:48

slazem se ... nista sporno

avatar
Jedan jedini
Thursday, 22.09.2016
16:21

Ja sam od samoga pocetka rekao izbaciti iz tima Bogosavca i Brasanca i bicemo pravi tim.Sad bi jos zamenio Bozu sa Djurdjicem.A maloga Mihajlovica bi preselio na klupu i Stevanovica u prvi tim i ima da bude top💪💪💪

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 22.09.2016
13:23

Mozes misliti, serija pobeda u srpskim takmicenjima. I kakvog bre bozinova, nemoj sad i ti da pocinjes?!

avatar
KO!
Thursday, 22.09.2016
17:40

mnogo bolja igra bez njega! nema davljenja lopte!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 22.09.2016
18:18

Da, sada samo na Instagramu.