Đurđević: "Od danas samo mislimo o Zvezdi"

Autor: Beta Beta
petak 14.04.2017.
10:43
Izvor: Beta

Partizan je ponovo uspeo da se konsoliduje na vreme, a pred "večiti derbi", Uroš Đurđević i Leonardo poručuju da su crno-beli spremni.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je večeras da su crno-beli u Novom Pazaru još jednom pokazali da su pravi tim i da mogu da se konsoliduju kada je najteže.

"Iznenadio nas je njihov rani gol. Ne znam zaista zašto nam se to dešava... Bila je  teška utakmica, ali smo pokazali još jednom da smo prava ekipa, koja se konsoliduje kada je najteže i koja upravo u tim trenucima može da preokrene rezultat. To je sada najvaźnije", rekao je Đurđević za sajt kluba.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u gostima ekipu Novog Pazara sa 3:1 u utakmici 30. kola Super lige Srbije.

Partizan je danas prvi put pobedio Novi Pazar u gostima u prvenstvu, a strelci za crno-bele bili su Uroš Đurđević u 52,  Leonardo u 73. i Marko Jevtović u 92. minutu. Jedini gol za Pazar postigao Ivan Mirković u trećem minutu.

"Dobro je što je izjednačenje stiglo na početku drugog poluvremena posle odlične asistencije Leonarda. Upravo se ta kolektivna igra i želja za pobedom videla do samog kraja. Imali smo još nekoliko dobrih šansi koje nismo iskoristili, ali je važno  je da je Janković sjajno asistirao Leu za vodstvo od 1:2, a potom je i konačan rezultat postavio Jevtović", rekao je Đurđević.

Partizan u prvom kolu plej-ofa očekuje derbi sa Crvenom zvezdom.

"Od danas su sve misli usmerene na derbi. Imamo dovoljno vremena da se malo osvežimo, pripremimo i uz sve to dolazi Uskrs koji sam po sebi donosi mir", rekao je napadač Partizana.

Leonardo je naveo da je "neizmerno srećan zbog pobede u Pazaru".

"Ovo je prvi put u prvenstvu da je Partizan odneo pobedu na njihovom terenu i zaista moram priznati da nije bilo nimalo lako. Timska igra je došla do izražaja i drago mi je da u miru i sa nova tri boda dočekujemo praznike i predstojeći večiti derbi. Srećni praznici", rekao je Leonardo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Friday, 14.04.2017
14:14

Hocete i taj mec gledati da ga sprovedete preko odredjenih ljudi iz 2 u 1?

avatar
zg partizan igokea
Friday, 14.04.2017
11:50

Uvek i mislite samo o Zvezdi.

avatar
Friday, 14.04.2017
11:46

Djurdjevicu, i juce si bio nenormalno nervozan, cini mi se da si poprilicno i nevaspitan i drzak, povedi racuna o tome jer ce te mazic iskljuciti ako se tako budes ponasao i u utorak. Nikolicu, Uros ne sme da bude usamljen!