Đurđević očekuje tri boda protiv "fenjeraša"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.05.2015.
15:33
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da su "Romantičari" favoriti u duelu sa Radničkim 1923 i da od svojih igrača očekuje da osvoje tri boda na domaćem terenu.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda prebrinuli su pitanje opstanka u Jelen Superligi ali će u naredne dve utakmice na domaćem terenu moći da dodatno uvećaju bodovni saldo čime bi se učvrstili u gornjem delu tabele.

"Romantičari" u nedelju dočekuju poslednjeplasirani Radnički 1923, ekipi na čijoj je klupi svojevremeno sedeo sadašnji trener OFK Beograda Dejan Đurđević.

"U Kragujevcu sam proveo lepe i prijatne sportske trenutke. Žao mi je što je klub takve tradicije došao u poziciju da ispadne iz lige, ali nekad je u sportu bolje da odstupite i da se stabilizujete pre nego što krenete napred" napravio je uvod trener OFK Beograda.

Strateg superligaša sa Karaburme dodao je da su trener i igrači Radničkog pokazali kako se bori za klub i da zbog toga zaslužuju maksimalno poštovanje iako se ekipa nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli.

"Neško Milovanović i njegovi mladi igrači pokazuju da su puni energije, srčano ulaze u svaku utakmicu i to nam govori da moramo da budemo jako oprezni pred duel sa Radničkim" rekao je Đurđević.

OFK Beograd se trenutno nalazi na sedmoj poziciji na tabeli sa 35 osvojenih bodova a duel sa Radničkim 1923 biće prilika da se popravni bodovni saldo.

"To što je Radnički ispao iz lige nama ne daje za pravo da se opustimo. Maksimalno smo spremni i koncentrisani. Imamo problema sa povređenim i suspendovanim igračima ali mislim da smo i pored toga favoriti u svakom smislu" dodao je Đurđević.

Nakon utakmice sa Radničkim 1923 iz Kragujevca "Romantičari" će na Karaburmi ugostiti i istoimenu ekipu iz Niša pa Dejan Đurđević veruje da će te dve utakmice biti prilika da OFK obezbedi 6 bodova i mirno uđe u završnicu sezone.

"Imamo lepu bodovnu zalihu ali opuštanja ne sme da bude zbog čega očekujem da moja ekipa izađe na teren u nedelju i osvoji nova tri boda" zaključio je popularni "Švaba".

Utakmica 26. kola Jelen Superlige između OFK Beograda i Radničkog 1923 iz Kragujevca igra se u nedelju, 3. maja, od 17 časova na "Omladinskom stadionu" na Karaburmi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke