Đurđević: ''Navikli smo da se borimo protiv sudija''

Autor: Beta Beta
subota 04.03.2017.
21:19
Izvor: Beta

Strelac izjednačujućeg gola za Partizan Uroš Đurđević rekao je danas da je njegova ekipa navikla da se bori protiv sudija i da je u "večitom" derbiju pokazala da je "prava".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizan je igrao 1:1 sa Crvenom zvezdom na stadionu "Rajko Mitić", a bod je osvojio posle izjednačujućeg gola Đurđevića u 87. minutu.

"Lopta je izašla pola metra, ali smo navikli da se borimo protiv sudija i svih. Na kraju, šta je - tu je, zasluženo smo postigli pogodak", rekao je Đurđević novinarima posle utakmice.

Prethodno je Zvezda vodila od 34. golom Gelora Kange, pošto je prethodno lopta izašla u gol aut.

"Stisli smo zube, gledamo da se nosimo sa tim nepravdama. Nije nam prvi put. Pokazali smo da smo prava ekipa, da imamo karakter i nastavili smo niz nepobedivosti", kazao je Đurđević.

On je naveo da je "večiti" derbi "bio kao i svaki".

"Imali su oni svoje šanse, imali smo i mi, na kraju 1:1", dodao je napadač crno-belih.

Đurđević je rekao da je "sve u rukama" igrača Partizana u nastavku sezone i da će osvojiti titulu ako pobede sve do kraja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 05.03.2017
19:36

primeti/primecuje

avatar
Man united
Sunday, 05.03.2017
15:35

Brate, nadam se da nisam u pravu, ali bojim se da polako kreces Stojkovicevim stopama. Svi znaju da si Delija i ne trudi se da gazis po voljenom klubu samo da bi se dokazao sadasnjem klubu. Nepravda je sto ne igras u Zvezdi, ali budi profesionalac do kraja. Koncentrisi se na fudbal i radi svoj posao.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 05.03.2017
19:36

Kakvim Stojkovicevim stopama? Covek je onu majicu obukao tek nakon sto ste mu uradili ono u Djenovi, ne zamenjuj teze!!! Moze to i drugacije da se posmatra ako cak i (bivsi) zvezdas Djurdjevic ovako nesto primeti i izjavi, onda...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 06.03.2017
14:33

Naravno da ima veze, time se dodvorio Grobarima i potrazio nasu zastitu, a ne bi je trazio da nije morao, a morao je jer vi uopste niste citavi. Ja Stojkovica nikad nisam dozivljavao kao pravog Partizanovca, za mene tu nema dileme ko je nas, a ko nije. Ne slazem se za Djurdjevica, tebi je lakse da tako mislis nego da prihvatis da to jeste cinjenicno stanje:-D P.S. Mislis li da je i nasim igracima svejedno kad tako pricaju, jedan od dva najveca kluba predstavljaju i njihova rec ima tezinu, sve se bar tri puta premeri pre nego sto se presece Pozz

avatar
Man united
Monday, 06.03.2017
13:19

Kakve veze ima kad je obukao majicu. Niko mu nista ne bi skandirao da on nije laprdao da ni za milijardu ne bi presao u Partizan jer njegovim venama tece crveno-bela krv. Kad je vec pogazio svoju rec, trebalo je da se smiri, a ne da dodatno provocira. Evo, Djurdjevic npr nije davao takve izjave. i kad je otisao u Partizan, niko ga nije ni spominjao. Jbg, nije ni prvi ni poslednji koji je igrao za protivnicki tabor. Nema svako priliku da igra u voljenom klubu. Igras gde mozes... I nije on tu nista primetio, nego vam se dodvorava.

avatar
Zoran Kaloper
Sunday, 05.03.2017
09:23

Vecina klubova kaze da netreba dirati sudije. Ajde sada Cuka,Radnicki Nus, Jagodina, Partizan i ostali sto kazu da su sudije dobre a Terzic los momak.

avatar
Patrick Bateman
Saturday, 04.03.2017
23:53

Ono kad das izjavu cisto da bi nesto izjavio. Jadni vi, svi uvek protiv vas.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 04.03.2017
22:27

Sledeci put da poljubis nas grb posle gola na Derbiju (imaces najmanje jos jednu priliku za to dok ne odes) i nas si jedan kroz jedan:-D

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Saturday, 04.03.2017
22:20

Na sta si ti navikao majke ti?

avatar
Vidicnemanja
Saturday, 04.03.2017
22:41

Kad se pogledas u ogledalo vidis li Bred Pita?Budi malo realan,ne mrzi one koji nisu zvezdasi.Covek je u pravu ili mislis da lopta nije izasla pre gola ono je sramota linijskih sudija.stavili pare u dzep i nikom nista

avatar
Saturday, 04.03.2017
22:55

na ono u cemu ste najbolji , lopovluk ...