Đurđević: "Na slatkim sam mukama"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.09.2014.
17:55
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Švaba Đurđević izjavio je pred gostovanje "Romantičara" Borcu iz Čačka da se nalazi na slatkim mukama usled pojačane konkurencije u timu koja će u narednom periodu usloviti sve bolje rezultate za ekipu sa Stare Karaburm

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Pauzu u domaćem fudbalskom šampionatu trener OFK Beograda iskoristio je da pripremi ekipu za predstojeće gostovanje Borcu u Čačku ali je tek od druge polovine nedelje na raspolaganju imao sve igrače.

Članovi mlađih reprezentativnih selekcija vratili su se u tim a Dejan Đurđević ističe zadovoljstvo urađenim u pauzi koja ostaje iza nas.

"Odradili smo dve dobre nedelje, imali smo interesantno gostovanje u Rumuniji gde smo isprobali par taktičkih zamisli, ali sve što je bilo iza nas je arhivirano i sada se okrećemo Borcu najozbiljnije" rekao je Đurđević.

Fudbaleri OFK Beograda pretrpeli su u ponedeljak minimalan poraz na gostovanju Univerzitatei iz Krajove ali je taj meč poslužio kao priprema za ono što sledi u Čačku.

"Spremni dočekujemo gostovanje Čačanima. Ne očekujemo da će bodovi biti već upisani i trebaće nam dosta energije i truda da dođemo do pozitivnog rezultata. Konkurencija se pojačava i mogu reći da sam na slatkim mukama i da će tek u narednom periodu doći još bolji dani za OFK Beograd" zaključio je trener "Romantičara".

Posle četiri odigrane utakmice u domaćem fudbalskom šampionatu fudbaleri OFK Beograda sakupili su 7 bodova a duel sa Borcem iz Čačka na programu je u subotu sa početkom od 19 časova i 30 minuta na stadionu kraj Morave.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke