Đurđević: "Marakana, najlepša pozornica"

Autor: Beta Beta
petak 28.11.2014.
14:40
Izvor: Beta

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je danas da će njegova ekipa bez velikog imperativa želeti da pokaže sve što ume na utakmici sa Crvenom zvezdom.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Utakmica između Crvene zvezde i OFK Beograda igraće se sutra od 18.00 u 14. kolu Super lige Srbije.

"Ovo će biti najlepša pozornica da pokažemo šta možemo, u dobrom trenutku za nas. Bićemo rasterećeni, bez velikog imperativa, ali sa željom da pokažemo najbolje što možemo. Nadu niko ne može da nam ospori", rekao je Đurđević novinarima na Omladinskom stadionu.

OFK će gostovati Zvezdi kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva, sa osvojenim 21 bodom, sedam manje od aktuelnog šampiona.

"Zvezda bodovno zaostaje za Partizanom, a ranjenji lav je najopasniji. Očekujem nadigravanje i javnost će ponovo videti mlade igrače OFK Beograda", kazao je Đurđević.

On je dodao da ima mnogo problema sa sastavljanjem tima, pošto zbog povreda neće igrati Milan Savić i Milan Obradović, dok je neizvestan nastup Dejana Dražića.

"Svi u svakom trenutku moraju da budu spremni da uskoče i iskoriste svoju šansu. Moraće da budu spremni i u svakom trenutku pokažu šta znaju", istakao je trener OFK Beograda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Friday, 28.11.2014
17:20

Ovaj covek odlicno radi smoj posao! Usudio bih se reci da je najbolji KLUPSKI trener za mlade igrace u Srbiji... Napred Svabo, voleo bih da imas taj tim na okupu bar jos dve godine onda bi se dokazali i u Evropi.. Ipak sad ovo kolo bi bilo lepo da imate los dan :)