Đurđević, Leonardo... 'Grobari', nastavite niz!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.12.2016.
15:42
Izvor: Sportske.net

Više nema nikakve dileme, vicešampion Srbije na proleće će imati barem jednako snažan tim kao u prvom delu sezone pošto je još jedan nosilac igre potvrdio ostanak u Humskoj.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Pre zvaničnog otvaranja zimske transfer pijace u Humskoj su se potrudili da osiguraju ostanak igrača koji su nosili Partizanovu igru u prethodnih šest meseci, pa ne čudi što "Grobari" sa oduševljenjem prihvataju vesti koje poslednjih dana stižu iz kluba.

Odmah nakon završetka jesenjeg dela sezone oglasio se Uroš Đurđević sa porukom da ostaje u Partizanu, a dan kasnije preneli smo vam ekskluzivnu informaciju vezanu za ostanak Brazilca Leonarda.

To što je Partizan uspeo da se dogovori oko ostanka igrača koji su za četiri meseca postigla 21 gol znači da će crno-beli biti barem jednako ubojiti kao jesenas, a ne treba zaboraviti da je stigao i Leandre Tavamba koji će dodatno pojačati konkurenciju u navali.

Da će "Parni Valjak" na proleće imati makar jednako kvalitetan tim kao minule jeseni govori i poslednja informacija koju je lansirao izbor blizak klubu.


Nakon Uroša Đurđevića i Leonarda da Silve Souze ostanak u Partizanu potvrdio je i Everton Luiz čime je završena priča oko trojca koji je kupio navijače svojim partijama.

Jasno je da će tokom zimskog prelaznog roka morati da bude odlazaka, Gregor Balažic je već digao sidro, a videćemo ko bi još iz sadašnjeg kadra mogao da napusti Humsku.

Kada Partizan pronađe adekvatno pojačanje na poziciji štopera Marko Nikolić će biti na slatkim mukama jer će tokom zimskih priprema moći da uigrava dvojicu ili trojicu novih igrača u pobednički tim koji neće napustiti nijedan od nosilaca igre.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Saturday, 17.12.2016
21:56

Vulicevic,Milenkovic,Everton,Leonardo i Djurdjevic su za tri koplja iznad svih ostalih igraca Partizana i sigurna garancija za jos bolje prolece. Sa novajlijom Tavambom sad vec moze sa sigurnoscu da se kaze da ce napad Partizana biti jos kvalitetniji i efikasniji. Da bi se kompletirao prvi tim i uigravao za Evropu onda je neizbezno traziti kvalitetnog stopera za tandem sa Milenkovicem, dobrog zadnjeg veznog u tandemu sa Evertonom, ofanzivnog veznog kreatora poput Sase Ilica iz mladjih dana i naci konacno resenje za napadaca uz desnu aut liniju.

avatar
Saturday, 17.12.2016
23:16

Vulicevic za tri koplja? Tesko...

avatar
El Diablo
Saturday, 17.12.2016
21:42

Jedno je sta kazu igraci a nesto sasvim drugo su potezi uprave.Tako da ja bih ipak bio oprezan.

avatar
Saturday, 17.12.2016
17:39

Golman (ako i dodje novi) i stoper bi morali da budu sa nasim pasosem, mislim da taj centralni vezni i (barem) jedan bek mora da bude stranac, onda ostaje mesta za jos jednog inostranog, a dve pozicije nepopunjene.

avatar
McMilan
Saturday, 17.12.2016
19:50

sigurno previse igras FM

avatar
England
Saturday, 17.12.2016
22:09

Po meni bilo bolje desni bek stranac. Tipa onaj Bamba, slobodan igrac prosao Juventusovu skolu fudbala, povezivali smo se vec sa njim.

avatar
Saturday, 17.12.2016
19:59

Uopste ne igram, nikad ga nisam ni igrao, ali jesam CM dok je postojao.

avatar
Saturday, 17.12.2016
17:27

Trojicu moramo da dovedemo sada - desnog beka, stopera i centralnog veznog, a onda na leto i levog beka i desno krilo, a bogami verovatno ce nam trebati i novi golman. Kljajic, Jevtovic, Kosovic, Bozinov i (iako nisam nuzno za prodaju nijednog od njih) Mihajlovic ili Djurdjic, A. Stevanovic bi bas i mogao da ostane jer ne verujem da cemo mi sada traziti pojacanje na sedmici.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 17.12.2016
19:33

Božinov, Kosović i Jevtović da odu, a za Đurđićevu prodaju nisam. dovesti jednog štopera + Ćirkovića prekomandovati u prvi tim.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 18.12.2016
19:52

Da i Kljajić mora da ode, možda i Stevanović, jer sigurno neće ostati za kvalifikacije, a trebali bi da damo više šanse Jankoviću.

avatar
Saturday, 17.12.2016
19:58

I Kljajic. Nisam ni ja, ali tako ce sigurno biti, Alen, Djurdjic ili Neca, a mozda cak i dvojica od njih trojice, nazalost. Ne mogu ni ja uvek da pisem samo kako bih ja zeleo. Ma, kakav Cirkovic.