Đurđević: "Još jedno teško gostovanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.11.2014.
17:43
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević nada se da će njegova ekipa na trećem vezanom gostovanju, protiv još jednog izuzetno kvalitetnog rivala, uspeti da ostane neporažena.

ofkbeograd.co.rs/Sonja Jovanović
ofkbeograd.co.rs/Sonja Jovanović

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda nastavljaju seriju mečeva na gostovanjima duelom sa Radničkim iz Niša u okviru 12. kola Jelen Superlige.

Nakon remija sa Partizanom (1:1) i Radničkim 1923 (0:0) "Romantičari" očekuju težak meč ali očuvanje nepobedivosti na trećem vezanom gostovanju.

"Očekuje nas sigurno još jedna teška utakmica, nimalo drugačija od prethodnih, jer smo gostovali vicešampionu, fenjerašu, a sada ekipi koja se grčevito bori za bolji plasman i nalazi se u opasnoj zoni. Ubeđen sam da će sve snage usmeriti ka pobedi" rezonuje Dejan Đurđević.

Trener OFK Beograda priznaje da kadrovski problemi utiču na sastavljanje ekipe ali veruje da oni ne smeju da budu opravdanje pred duel na "Čairu".

"Problema imamo kada je kadrovska situacija u pitanju, ali nema mesta za paniku. Imamo svoj mir, nismo krenuli u sezonu sa puno obećanja, ušli smo skromno, ali nećemo stati u svojim namerama. Očekujem nastavak pozitivnog rada, manjak oscilacija, ali dosta pozitivnih dešavanja na terenu" zaključuje trener OFK Beograda.

"Romantičari" posle 11. odigranih utakmica zauzimaju šestu poziciju na tabeli sa 17 osvojenih bodova, dok naredni rival tavori u donjem delu tabele sa 9 bodova.

Duel na stadionu "Čair" zakazan je za subotu od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke