Đurđević: "Gradski derbi uvek interesantan"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.04.2015.
18:07
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Švaba Đurđević veruje da će ljubitelji fudbala u nedelju uživati u malom gradskom derbiju na Karaburmi, a pred duel sa Radom rekao je da očekuje pobedu svog tima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

U senci 148. "večitog derbija" koji je na programu u subotu, u nedelju će se na Karaburmi sastati OFK Beograd i Rad. Prvi ovosezonski susret gradskih rivala završen je rezultatom 1:1 a trener "Romantičara" Dejan Đurđević očekuje još jedan neizvestan duel.

"Utakmice između OFK Beograda i Rada uvek su bile interesantne kroz istoriju, uvek su je za oba tima nastupao veliki broj mladih igrača punih energije" počeo je priču Đurđević.

Komentarišući protivnika trener OFK Beograda je govorio u superlativu istakavši da "Građevinari" za njega predstavljaju najprijatnije iznenađnje drugog dela sezone

"Ekipa Rada za mene predstavlja najveće iznenađenje prolećnog dela sezone. Napravili su sjajan tim koji predstavlja spoj mladosti i iskustva i zaslužuju poštovanje" dodao je Đurđević.

Kadrovski problemi sa kojima je ekipa Dejana Đurđevića imala problema od početka prolećnog dela sezone konačno su prevaziđeni pa "Romantičari" kompletni ulaze u mali gradski derbi.

"Posle dužeg vremena i teren će biti dobro pripremljen tako da očekujem jako interesantnu utakmicu. Obe ekipe su do sada uradile više nego što se od njih očekivalo i sada bez rezultatskog opterećenja mogu da odigraju lepu utakmicu, a ja se nadam pobedi svoje ekipe" zaključio je trener OFK Beograda.

OFK Beograd ulazi u duel sa Radom kao sedmoplasirana ekipa na tabeli sa 32 osvojena boda, dok "Građevinari" imaju dva boda više i zauzimaju šestu poziciju na tabeli.

Mali gradski derbi koji se u okviru 24. kola Jelen Superlige igra na Karaburmi zakazan je za nedelju od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke