Đukića u Atini podsetili na pregovore sa crveno-belima, evo šta im je odgovorio

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.08.2017.
19:51
Izvor: Sportske.net

Grčki novinari to nisu zaboravili...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kako je i najavljeno, trener Partizana Miroslav Đukić i kapiten Miroslav Vulićević održali su konferenciju za medije u Atini, dan pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa.

Atinjani su prvi meč u Beogradu dobiliu sa 3-1 i sada ih samo neka impresivna partizan Partizana može sprečiti da ne odu u plej-of fazu kvalifikacija.

Šef struke crno-belih Miroslav Đukić veruje da njegov tim može da iznenadi.

''Imaćemo istu ofanzivnu filozofiju, od početka ćemo igrati agresivno kao i u prvoj utakmici. Želimo da pokažemo kako možemo da se borimo i pobedimo. U prvoj utakmici smo napravili neke greške i Olimpijakos nas je kaznio zbog tih grešaka'', objasnio je Đukić.

A onda je usledilo pitanje u vezi sa Đukićevim pregovorima sa Olimpijakosom pre nego što je došao u Partizan.

Trener crno-belih nije bežao od odgovora.

''Zaista je bilo kontakata sa Olimpijakosom, ali nije došlo do realizacije. Ja sam sada trener Partizana i sve ću učiniti da moj tim prođe u narednu fazu takmičenja'', poručio je Đukić.

Kapiten Partizana Miroslav Vulićević je, između ostalog, upitan i kako se osećao dok je na stadionu Olimpijakosa gledao fotografije Rivalda, Karembea i ostalih nekadašnjih zvezda kluba iz Pireja, kao i da li ga to dodatno motiviše pred sutrašnji revanš.

''Bez ikakve sumnje, Olimpijakos je veliki klub, ali ovde se radi o onome što vidimo na terenu, ne želimo da na nas utiče bilo šta što postoji u svlačionici ili negde drugde'', istakao je Vulićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke