Đukić: ''Vreme naše istine''

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 12.06.2017.
10:44
Izvor: Sportske.net

Partizan je počeo pripreme sa velikim ambicijama, a trener želi da pokaže da crno-beli nisu samo za domaću upotrebu

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je u razgovoru sa novinarima da sada počinje period "istine" njegovog tima, i ponovio da tim ima najviše ambicije, od kojih je prva Liga šampiona.

"Počinje vreme naše istine. Teren je najbolje pokazatelj, a sve ostalo je prazna priča. Želim dobar rezultat i u Evropi, da pokažemo da nismo samo za domaću upotrebu", rekao je Đukić u razgovoru s novinarima nakon zvanične ceremonije okupljanja.

Crno-beli u sredu idu na Zlatibor, a 25. juna putuju u Sloveniju, i tada će se ekipi priključiti Leonardo, koji je odsutan uz dozvolu kluba. Đukić je najavio da postoje šanse da u timu ostanu i Brazilac i Uroš Đurđević, ubitačni tandem Partizana.

"Velike su šanse da oni ostanu. Pričao sam sa Đurđevićem, a obojica su svesni da je pred nama Liga šampiona i da idemo na bolje ako uspemo da se plasiramo. Partizan ima svoj ekonomski balans, koji se popravlja prodajom igrača, ali ako se plasiramo u Ligu šampiona, taj balans je ispunjen", rekao je Đukić.

Trener je ponovio da će tim tražiti pojačanja, ali ne po svaku cenu, jer je zadovoljan onim što ima.

"Prezadovoljan sam ekipom, probaću da izvučem maksimum iz nje. Neće biti nikakvih rezova i drastičnih promena, to bi bilo suludo. Ova ekipa je osvojila duplu krunu i sve što treba da radimo jeste da se nadovežemo na urađeno. Ako se ukaže neka situacija da se pojačamo, uradićemo to", rekao je Đukić.

Na početku priprema u timu Partizana je čak 12 mladih igrača.

"Ja obožavam mlade igrače, volim da radim sa njima. Želim da ih vidim, da im pružim priliku da se pokažu. Oni ne treba da se plaše, treba da rade i da mi pokažu kakvi su. Partizan živi od mladih igrača i normalno je da treba da ih forsira", rekao je Đukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 12.06.2017
11:13

Nema novih igrača na vidiku, ali ok, prošle godine se malo požurilo pa su dovedena 2 islužena veterana, nadam se da shvatate da nam trebaju KVALITETAN centarhalf, ako ne može Rajković ili Maraš, mora biti tog ranga. Levi ili desni bek, po mogućstvu oba, i još jedan dobar vezni igrač. Napadač bi bio cream on the cake. Možda proveriti kakve su opcije oko malog Dražića...