Đukić: "Ujednačeno", Radin i Ostojić: "Možemo dalje"

Autor: Pavle Knežević
petak 25.08.2017.
14:17
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana kratko je prokomentarisao današnji žreb, dok su Radin i Ostojić umereni optimisti

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić kratko je prokomentarisao žreb za Ligu Evrope, rekavši da je grupa ujednačena, dok Milan Radin i Bojan Ostojić veruju da crno-beli imaju šanse da "prezime" u Evropi.

"Mislim da je grupa ujednačena i da svaka ekipa ima šanse da se plasira i prodje dalje", kratko je rekao Đukić posle žreba.

Partizan će u Ligi Evrope igrati u grupi sa kijevskim Dinamom, švajcarskim Jang bojsima i albanskim Skenderbegom. Nijedan od najatraktivnijih rivala, ali sve prilično dobre ekipe, što je primetio i Radin.

"Tu ima sada dve verzije. Prva je sigurno da smo u neku ruku želeli da odmerimo snage sa ekipama kao što je Arsenal. Mislim, međutim, da je žreb povoljan i da smo u grupi sa ekipama sa kojima možemo da se nadmećemo. Mislim da imamo realne šanse da prođemo u sledeću fazu takmičenja", rekao je "vezista" Partizana.

Štoper Bojan Ostojić veruje da su rezultati vezani za pristup njegovog tima.

"Mislim da je žreb dobar i da možemo da se nosimo sa sve tri ekipe uloliko budemo od prvog minuta igrali koncentrisano i onako kako je Partizan pokazao da zna u Mađarskoj. Ako budemo imali takav pristup od prvog minuta i udjemo sa pravim stavom, nemamo čega da se plašimo", rekao je Ostojić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke